Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Bogami sto domacica ima svalera svaka joj cast ;-)
Bas mi se dopada i meni bi trebao jedan
Zene stigao mi danas mixer. Resila sam se za Bomann km 362. Ima li ga koja ili ste cule sta o njemu. Za sada mi deluje dobro ali dok ga ne probam na delu nista ne znam.
Htedoh da pitam na temi ukrašavanje torti, ali vidim da ima i tema saveti, pa ću ovde.
Planiram da sinu pravim za rodjendan tortu sa loptom. Dole će biti reforma, obložena trakama fondana u dve nijanse zelene, kao fudbalsko igralište, a na njoj plazma u obliku lopte.
E sad, ja bih volela kada bih uspela da napravim one crne i bele petouglove, da bude kao pravi fudbal. Ali ne umem, a ne mogu ni da nadjem neki klip ili slike kako se pravi ili bilo šta.
jel bi mogla neka od vas koje ste pravile da mi da par saveta, ili link neki ili tako nešto?
Hvala unapred
Evo i mene posle par dana. Prvo dve torte sa sportskom temom, a ja i sport, to su dve dimenzije pa samim tim, ni kreativnost mi ovde ne dolazi do izrazaja..