Marceta Rade
Primećen član
- Poruka
- 652
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tzunami iscrtas konture cokoladom i popunjavas slagom sa sitnim zvezdastim nastavkom u bojama koje su na slici....ja precrtam sliku na papir, izrezem po konturama, stavim na tortu premazanu slagom i po ivici papira vucem cackalicu...unutrasnje crtam rucno, kad zavrsim onda predjem cokoladom, ostavim da se malo stegne i popunjavam slagom....nije neka mudrost velika ali treba dosta vremena, i ledja ubise![]()

Ali zato ja u folderu imam slike samo onih torti koje mogu da iskopirame. Ne zalećem se i ne precenjujem sebe.
Za mene je to potpuno nezamislivo. Ja tako ne umem, i tačka.
Znate ono kad Una ( nju sam zapamtila ) stavi neke voćkice na one njene čokoladne fantazije , pa pospe nečim belim da izgleda kao da je sneg pao po njima . S čime se to radi , a da se ne istopi na voću ?

ra da je to poseban secer i da se ne otapa ko obicni
Voće se opere, prosuši ubrusom, zamoči u belance koje se samo malo umuti viljuškom i pospeš kristal šećerom.Ja tako radim groždje.Ne znam da li smo mislile na istoJel neko zna ? Treba mi za ujutru . Help![]()