TORTE: recepti, saveti, ideje...

I spas u poslednji čas.Ceca mi je napravila figuricu :heart:.
Stavila konjića na tortu, slikala tortu, uzela torbu i otputovala za Budimpeštu.
602457_476585605718323_1105240408_n.jpg

Poslednja izmena:
Kad vam narucuju torte na sprat... Za decije rodjendane... jel se mogu kombinovati cokoladne i vocne?
Kakva je praksa? Koje se najcesce porucuju?
Nas ceka 1.rodjus pa se razmisljam.

Ps. torte su vam PRELEPE ALI PRELEPE! Ovo je zaista umetnost. svaka cast

Može čičak da se kombinuje. Ova torta na slici koju sam postavila danas je dole čokoladna, a gore voćna sa malinama. I mislim da se najčešće takve kombinacije i naručuju.

kućna varijanta, fil je od bingo torte, kore su neki ostaci od vikenda i ona kombinacija kao po receptu jaffa keks i piskote, a jos ostalo i želiranih jagoda... znači ne sjećam se kada je za nas pravljeno nešto ORIGINAL po receptu :zcepanje:

i opet bubamara, samo sada prizemna varijanta

milka sa sjeckanom čokoladom

Zoja i kidy sa kupinama i malinama

čokoladna sa želiranim višnjama

ih da je vise ovakvioh obicnih sa 2 boje dekoracija...

jaffa torta

malo drugačiji fazon, nije raspuknuta, nego se Miki izvlaci iz torte :zper: bezob'aznik jedan...

čoko nugat

obe torte su čokoladne sa želiranim višnjama

milka sa sjeckanom čokoladom

kidy sa bananama

Poslednja izmena:
KOJI PROGRAM NA RACUNARU ZA FOTOGRAFIJE KORISTITE PA JE OVA POZADINA OVAKO LEPA I ČISTA?

Belo lence, besplatan program Picasa. Inače, ova pozadina je sasvim jednostavan trik. Kupila sam u knjižari raznobojne plakate koje stavim na sto, pozadinu podignem tako što stavim dve flaše iza a možeš i da prisloniš uza zid. Jednostavan i jeftin trik za slikanje.

Idi bre čičak, nekada budu još lepše uživo. Nije da se hvalim, :rumenka: ali meni juče žena kada je došla po tortu, nije mogla da dočeka da je izvadim iz frižidea, nego mi je sve zavirivala preko ramena, i kada je videla, bukvalno je počela da skače od sreće i pljeska rukama kao malo dete!!! A ja sam bila oduševljena tom njenom reakcijom. :)

A veruj mi, ja i nisam takav majstor kakvih ovde ima...

Idi bre čičak, nekada budu još lepše uživo. Nije da se hvalim, :rumenka: ali meni juče žena kada je došla po tortu, nije mogla da dočeka da je izvadim iz frižidea, nego mi je sve zavirivala preko ramena, i kada je videla, bukvalno je počela da skače od sreće i pljeska rukama kao malo dete!!! A ja sam bila oduševljena tom njenom reakcijom. :)

A veruj mi, ja i nisam takav majstor kakvih ovde ima...

Kao da te cujem kada citam, tacno tvoje rijeci, ma ZD ti si nasa dusa!!!

Slične teme

Back