Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.697
Ako ti je za utehu, ne vidim ni ja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neznam da li mozete pomoci,postavila sam fotografiju kako pise po upustvu o postavljanju iste.Mozda zato jer sam novi clan.Kako da je ispravno postavim?HELPAko ti je za utehu, ne vidim ni ja.
Neznam da li mozete pomoci,postavila sam fotografiju kako pise po upustvu o postavljanju iste.Mozda zato jer sam novi clan.Kako da je ispravno postavim?HELP
Evo pokusat cu ponovo!Nešto nisi dobro uradila, ali ja ne znam šta.
Konacno sam uspela,hvala!!!E sada se vidi. Super je.
U pitanju je voćna sa želiranim crvenim voćem, a kore su sa bademom.Kako sam filovala,povećavala sam visinu na sredini torte,a smanjivala po obodu.
Ne znam gde da pitam, pa sam rešila ovde: treba da pravim torbicu LV. Imam problem samo sa znakom, kako ga pravite? Ima li neka mustrica ili pomagalo? Hvala lepo.
Ne znam gde da pitam, pa sam rešila ovde: treba da pravim torbicu LV. Imam problem samo sa znakom, kako ga pravite? Ima li neka mustrica ili pomagalo? Hvala lepo.
I ja trebam pomoć Žena želi ovakvu tortu. Jesu li to ruže ili što? Nisam nikad do sada radila ruže. imam samo domaći fondan, mogu li s njim to napraviti i kako?
Pogledajte prilog 261945
jao daaa, pa Natali 
Natasa ovde imas neke ideje http://www.lovelytutorials.com/forum/showthread.php?t=2606
Evo,evo,tu sam drage moje,nego mi okinuo net zadnjih 5,6 dana!Sad dok iscitam sve.....Ja mislim da ima objašnjenje na Minjinoj kuhinjici kako se prave te ruže, a ovde je natali74 ekspert za njih. Nego, nje nema, ne javlja se...

Nadam se da sam sada uspela pravilno postaviti fotku!
Pogledajte prilog 261944
Hvala msneki,tek je koji mesec iza mene,jos uvek se smatram pocetnikom!Hvala puno!Dex.I dobro nam došla. Ne znam koja ti je ovo totra po redu ali je majstorski uradjena guza, šorc, noge pa još malo u X baš kao kod male dece. Izgleda da si ti samo na forumu početnik. Svaka čast.![]()