cilence
Aktivan član
- Poruka
- 1.374
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste li vec ranije pisale o tome...nemo se ljutis, znas da sam duzi vremenski period bila odsutna...
Kazi miiiiiiiiiiii........................
Kod mene sve košta 700 din/kg. I šlag, i fondan, i 3D, i cela vini pu družina na torti uđe u tu cenu, bez dodatnog naplaćivanja. 
) i dalje se držim te njene devize. Jer, jedini način da mene i moj rad neko zapazi je da radim korektno, a jeftino. Za mene drugi put ne postoji, tako da ništa, ali apsolutno ništa ne naplaćujem dodatno. I srećna sam dok mi ostaje crvena po torti, mada je to nipodaštavanje mog rada i truda, pa i umeća, jer ne ume BAŠ svako ono što umem ja, zato što moja radnica, koja ide u nadnicu traži danas 1500 dinara. A da bi se išlo u nadnicu ne treba ni talenat, ni umeće, ni znanje, ni poseban alat...
Tada sam se baš ske. njala. I izguraću nekako ovu zimu sa ovim cenama, a na proleće ću drastično da poskupim, pa ili pukovnik, ili pokojnik...Svejedno u proleće i na leto imam posla preko glave, pa ako niko ne bude hteo, ni ne mora...Neka i dalje kupuju te sa kristal šećerom koji se gruši u filu, i sa pšeničnim klicama umesto oraha, i sa krem tablama umesto čokolade...Ja ću da dignem ruke od borbe s vetrenjačama.

Pa zato sam ironicno gore napisala da ONI MISLE DA TAKO STEDE!!Pa ok je, razumem ja da je kriza, i da svaki dinar znači, ali onda neka se mene bar otkače, pa nek kupuju te takve nikakve, kada im odgovaraju. Šta misliš, koliki kreten treba da budeš da naručiš tortu tu za 600 din/kg, jer je kod mene 700, prođeš pored moje kuće, i ideš, autom, naravno, 4,5km u jednom pravcu po tortu, da bi uštedeo 150 dinara. Jer valjda košta i ta litra benzina koju si potrošio dok si otišao i vratio se.![]()

Peki&anka gde si ti mala? Povukla si se u ilegalu,aaaaa? Dobro nam se vratila i nemoj opet da nestanes.![]()

U koji obruc si je filovala? Jer je ona bas teska, posto je tu puno, puno fila kuvanog na mlijeku, ako je u 28cm onda dekorisana bude 4,5kgLudlab torta koliko bude teska?