i jos jedna tura
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene nikako na forum osim kad nešto trebam.Moram praviti vuka i tri praščića, imate li što?
juče sam pravila doboš tortu,za jednu koru sam stavila 2 jaja,2 kaš.šećera i 2 kaš. brašna.al su mi kore ispale nešto žilave,e sad neznam možda sam trebala prvo umutiti bjelanca sa šećerom pa dodati žumanca pa brašno.
БЕЛА РОЗЕН ТОРТАPrekjuce sam jela neku belu rozen tortu! Odusevljena sam ukusom. Znam samo da ide veliko pakovanje kora od 850 ili 950 gr.
da ima puno fila, iskoriste se sve kore i u taj fil ide kisela pavlaka.
Imate li ideju sta bi to moglo biti?
Trazila sam na googlu ali se sve plasim da to nije to. Nasla sam neki ali ide i zuti fil i beli ali tamo je sve bilo belo.
Zena koja je pravila tortu nema vremena da mi da recept napisace mi ga pa ce mi poslati. Mozda mi nekada i kaze ;-)
Pozdravljam vas puno i mozda bi je mogla doneti na sajam da je zajedno probamo...
Bez ali, tortu si odlično uradila.Ne daju bonice.Evo ga štrumf, za kog mislim da je torta previsoka, ali...
![]()
Ko je radio tortu u obliku broja 18? Kako je najbolje da seckam kore, sa sto manje otpada?