TORTE: recepti, saveti, ideje...

r1.jpg

b1.jpg

sv1.jpg

Evo i mog mede. udavih ZD ;-). Pitam ja ZD koliki da mi budu dugacki ti tzv. crvici i zena mi lepo odgovori. Cita moja mama sta sam je pitala i kaze mi, citiram ,, n e znam da li si blesava ili si prolupala kada si je pitala tako nesto :zcepanje: dobro te zena nije oterala,, (ne znam gde su mi znaci navoda)

ZD hvala ti puno! :ok:

Uploaded with ImageShack.us

attachment.php

Mia je mogla da bude bolja, ali imala sam porudzbinu dve skoro pa iste torte sa malim razlikama, a na obe da budu svi likovi. Usled nepredvidjenih okolnosti pravila sam ih vece pre isporuke, tako da... sledeci put ce biti bolje.
attachment.php

Ovu tortu je porucila devojka cija kuma ili drugarica zivi u Gani i udala se za njihovog coveka :D Maske su replike maski koje je ona od njih dobila na poklon i u ovom slucaju predstavljaju mladu i mladozenju. Po obodu su siluete divljih zivotina.
attachment.php

Poslednja izmena:
Evo i mog mede. udavih ZD ;-). Pitam ja ZD koliki da mi budu dugacki ti tzv. crvici i zena mi lepo odgovori. Cita moja mama sta sam je pitala i kaze mi, citiram ,, n e znam da li si blesava ili si prolupala kada si je pitala tako nesto :zcepanje: dobro te zena nije oterala,, (ne znam gde su mi znaci navoda)

ZD hvala ti puno! :ok:

Uploaded with ImageShack.us

Ne daju bonice, ali MEDO JE ODLICAN!!! A za ZD vec odavno znamo da je :heart: VELIKO!!!

Slične teme

Back