TORTE: recepti, saveti, ideje...

Jel pravio neko ferero rosher tortu, imate li neki dobar i proveren recept..da moze pod fondan....nasla sam na netu recept od Pote i tamo ide ganache krema odgore pa se bojim ako nju ne stavim da to nece biti to...ili mozda da je stavim na svaku koru po malo pre fila....ili hm, pomesati sa filom...:think:

Lady stavi taj Potin recept njene su torte super, uvek nove i originalne. Žao mi je što je nema više na forumu.

2jan22f.jpg

Najbolje da ti kaže neko iz Bg, jer ja sam kupovala u Eriksonu barvalo gum pastu +, ali u septembru mi je rođaka kupila neki drugi, i crnim uopšte nisam bila zadovoljna. Pucao je i krunio se, kao da sam ga ja pravila kod kuće. :(Sada ne mogu da se setim kako se zove firma što ga proizvodi.

Ne znam da li je to tada bilo slučajno, ili su prekinuli saradnju sa barvalom, najbolje da se javi neko iz Bg ko je upućen u to.

ZD ako me pamcenje dobro sluzi mislim da si rekla da ti je rodjaka kupila deco sweet fondan...
Ja imam barvalov crni i crveni i zadovoljna sam....crveni mi je neki dan malo vlazio u frizideru al nista strasno, onako tek tek, ali i domaci nakad vlazi, to je vec visa sila, ali ekstra su mi oba, ne krune se, ne kidaju, ne pucaju...kanticu crnog od tri kg imam bas bas dugo i jos uvek je super....e to mi se najvise dopada kod kupovnog fondana, sto se nikad ne stegne kao kamen pa nema ni otpada kao kod domaceg...

Poslednja izmena:

Slične teme

Back