TORTE: recepti, saveti, ideje...

Dobro, onda može. Ali, nema šanse da ja to izvedem ispod 4kg, no nema veze. Ja ovo ionako radim iz čistog zadovoljstva, ispoklanjala sam tolike torte, pa šta je još jedan kg gore - dole.

Onda 20x20cm, jest da je maleno, ali nema sanse drugacije da bude u nekoj toj kilazi. Mislim da su cvjetna livada ili svaler obe teze od ZOje, onako u kompletu.
Kolika je ona ZOja bila sa druznja dimenzija? Jer znam da je imala 4kg kad smo je mjerile

Pa bila je na onoj kvadratnoj tacni mačediv, kolika li ona ono beše? :thing: Ovako, pekla sam kore 33x23, pa sam sekla da od 4 napravim 5. To je otprilike bilo 23x23cm. Ili tako nekako. Ma dobro, ispetljaću nešto. A i ako ne ispetljam, nema veze. Ona moskva je trebalo da bude 4kg, pa je bila 4,7kg, a imala sam materijala da bude 5,5kg. Nek ide život...Ne možeš da napraviš i da bude lepo i veliko i ukusno, i sve...Ovo je moja stara mušterija, tako da mi nije žao da joj poklonim, samo da bude zadovoljna.

jedna brzinska, narucena sinoc u osam, isporucena danas u tri...cokoladna torta za babine

attachment.php

trebao bi mi jedan savet u vezi ukrasavanja.
htela bih da napravim one cokoladne ogradice, mrezice za tortu. citala sam da se te ograde ne stavljaju na slag i na kremastr filove. a torta koju bih trebala da napravim je piskota torta sa bananma gde je fil samo puding. kako da to uradim a da mi ne sklizne sa torte? inace prvi put pravim i te ukrase cokoladne pa ako imate neki avet dobrodosao je :)

Hm, ja taman mislim kako sam uspela da uspešno prekrijem tortu fondanom, pa se pojave Marčete i tenesa, i ja potonem. :(

Ali. Evo je tortica kojom sam ja baš, baš zadovoljna, slikana iz ugla iz kog izgleda skoro pa savršena :)

2djs614.jpg

Ali evo i ugla gde se vide nedostaci na lopti, jer sam verovatno negde nešto zeznula, pa nije htelo da se uklopi kako treba. Ali ono najvažnije je da je mušterija bila prezadovoljna, izljubila me :eek: kada je videla tortu. :rotf:

2s8qs8x.jpg

P.S. Puno hvala Daci iz Subotice na nesebičnoj pomoći, ni sama ne zna koliko mi je pomogla. :cmok:

Slične teme

Back