TORTE: recepti, saveti, ideje...

Taj koji ja kupujem od zene koja radi u Univeru, a ne znam da li bas taj i prodaju. Ona njega prodaje onako na crno kod sebe u kuci, zato kazem da se to vjerovatno nabavlja nekim kanalima takav dobar, bas je jak kao koncetrat, pa ga poslije oni "pokvare" uz te raznorazne dodatke da se dobije na kolicini. Ona prodaje taj koncentrat u rinfuzi pakovanje od 1kg.
Inace, ne koristim ga ni ja toliko puno, samo za lud-lab tortu i jaffa, u obe idu te deblje korice sa kakaom, lud-lab je kod nas bas trazena,a da i za Svarvald isto.
U posljednje vrijeme mi isto traze te tzv. obicne coko torte sa isto tim debljim koricama i klasicnim na mlijeku kuvanim coko filom, pa eto i tu koristim kakao

Poslednja izmena:
attachment.php

attachment.php

Mi smo se juce vratili sa suncanog Tasosa i moram vam priznati da sam tamo mislila na vas...
Ali sam brzo odustala od razmisljanja i otisla na suncanje i igranje u pesku sa ona nasa tri mala momka...
A sada odoh da delim bonice i da se spremam za rad jer nista nisam radila 15ak dana a sada tortice stizu jedna po jedna.
Mora nesto i da se radi kada vec volimo i da trosimo :cool:

:brus:

Slične teme

Back