TORTE: recepti, saveti, ideje...

attachment.php

tiki - odlicno izgleda!

i svadbena: coko nugat, ana, mocart, moskva snit..samo kad je ona meni ziva i zdrava i citava stigla do odredista obzirom da je isla kroz ceooo grad...uh!zavidim onima sto im je restoran 10min od kuce..hahah..a kad ih vec pominjem.. and 12 points for best moral support goes toooooo...Tenesaaaa!!!(ovo ja u duhu sinocne Evrovizije) zenska hvala na podrsci prilokom transporta..mnogo znaci kad mozes da pricas sa nekim telefonom dok ne shvatis da je torta bezbedno stigla hahahah!!!

Cvetna livada, prvi put za sve ove godine okrugla, kore pečene u novim plehovima...i malo je reći da sam oduševljena. Prečnik 25cm, visoka 8cm, a pogledajte presek. Jednostavno - divna!!!

2dqq0lf.jpg

Trebao bi mi proveren recept za Doboš tortu , posebno mi treba detaljno objašnjenje kako se pravi i nanosi grilijaš.Ja sam je jednom pravila, sama torta nije bila loša ali sam se namučila sa tim grilijašom nije mi uspeo.

Evo ga. Detaljno, da detaljnije ne može biti, a provereno xy puta, i nikada nije omanulo.

http://forum.krstarica.com/showthre...veti-ideje?p=17321810&viewfull=1#post17321810

Devojke, imam jedno pitanje za vas :) Imam problem sa glazurom. Koristim uvek Menaz cokoadu, ali poslednji put kada sam radila glazuru na bombicama, kada se cokolada osusila imala je neke sare, kao razne nijanse. Da li je neko imao takvo iskustvo? Ne znam u cemu sam pogresila, radila sam sve isto kao i do sada. Ili se promenio kvalitet cokolade!?

Slične teme

Back