TORTE: recepti, saveti, ideje...

Sad ću ja biti dosadna ... Iščitala sam sve postove i recepte za snikers tortu . Varijacija je puno , ali jedno me interesuje . Neko stavlja u taj fil ( mleko , šećer ... ) margarin na kraju , a neko ne ! Šta je ukusnije i šta čvrće drži taj fil ?Ostalo mi je manje više jasno . :sad2:

Sad ću ja biti dosadna ... Iščitala sam sve postove i recepte za snikers tortu . Varijacija je puno , ali jedno me interesuje . Neko stavlja u taj fil ( mleko , šećer ... ) margarin na kraju , a neko ne ! Šta je ukusnije i šta čvrće drži taj fil ?Ostalo mi je manje više jasno . :sad2:

Mislis na onaj karamel fil?

Ja je nisma nikad pravila za prodaju, ali nakone nedavnog komentarisanja na konto te torte, smeh je rekla ono sto je po meni najbitnje da bi taj fil bio cvrst, staviti i gustina u njega, ima i takav recept. Procitaj jos pa pronadji, a kad to sve uradis prenesi iskustva :whistling:

attachment.php

ja pravila sa margarinom i bila je bas cvrsta evo preseka
IMAG0200.jpg

e sad ja taj recept imam od mame pa da li je kao ovi ovde nzm :)

Kato, ne daju bonice, ali onda ovako da kazem da su ove slagirane bas slatko ukombinovane slag- fondan!
A ove mede oko one Vasilije torte, imas neki silikonski kalup, ili?

Hvala ti , sestro slatka ! :D Mede su iz kalupa silikonskih koje sam kupila prošle godine u Rodi . Bilo ih je više vrsta , a u stvari su kalupi za led ! Malo su dublji , ali služe svrsi . Bilo je i patkica , srca , voćkice ... Cena zanimljiva 80,00 dinara .

Slične teme

Back