lady elanor 1911
Zainteresovan član
- Poruka
- 205
kako mislis ubodeno? da stoji uspravno? ja bih u tom slucaju napravila od fondana a kroz sredinu neku deblju zicu ili stapic za raznjice .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo tortice iz onih toplih dana. Da je bila za moju svadbu, ostala bih bez torte. Ne pamtim da mi toliko nije islo, ni ruze , ni slova, a slatka pavlaka na sve strane
Uploaded with ImageShack.us
U bonici ne stigoh da kazem da je stvarno stvarno DIVNA torta, volim te elegantne, jednostavne a divne!!!
Uopste se ne primjeti da te mucila, super si se izborila
pa jedino tako onda, da radim fondan... A kolika je torta od 30 parcadi? Ne mogu mjeriti kilazu, zena hoce 30 parcadi. Kolika je to torta u centimetrima? U kolikom plehu da je pecem?
pa jedino tako onda, da radim fondan... A kolika je torta od 30 parcadi? Ne mogu mjeriti kilazu, zena hoce 30 parcadi. Kolika je to torta u centimetrima? U kolikom plehu da je pecem?
Oblepi je okolno papirnim ubrusima, i menjaj ih kada ovlaže
Upravo sam nasla recept ZD i to je to. Kao sto ona rece to i nije torta, ali sta vredi kad je traze.jel neko pravio grcki sladoled, moze li se preliti cokoladom? I naravno treba mi recept i koliko kg ima jedna mera?