wanja08
Aktivan član
- Poruka
- 1.345
i ja tako stavljam
ja u zamrzivac guram i orahe i lesnike.pa kad mi zatreba ja gurnem u rernu i prosusim.
ja u zamrzivac guram i orahe i lesnike.pa kad mi zatreba ja gurnem u rernu i prosusim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam jedno pitanje jel moze fondan i slag da se kombinuju ako je slag pravljen sa mlekom ,posto znam da sa vodom ne moze a videla sam na par torti fondan i slag zajedno ?
Mmmmmmmmmm....ZD sta mi radis!! Da si mi blize sad bih prekrsila dijetu!! Ima li negde recept po kome ti pravis dobosicu? I ja sam inace ljubitelj ekstra tankih korica za torte, pa sve nesto gledam tvoje mere u receptima...![]()
Sve koje pravim imaju zadovoljavajuću visinu sa 6 korica, sem doboš i žito, tu pečem 10 - 12. Meni niko ne insistira na visokim tortama, a ja sama ne volim preko 8cm. I uglavnom ću ih ukrašavati šlagom. Znači, misliš da je prečnik 25cm ok?
Da čujemo još nekog. Ima li koga?
Jos nesto od koje torte je najbolje da pravim hamburger?
Mini doboš. Takoreći, mali doboš, doboščić.
![]()
Sada sam prvi put pravila Interkontinental tortu, i cini mi se da ima jako malo fila. Sta da radim? Jel' to tako u njoj ili da nesto dodam. Pravila sam po receptu gde se zumanca kuvaju na pari, bez dodatka mleka, sada sam videla i taj recept.
Moj hamburger je bio od Moskve...
Imam jedno pitanje jel moze fondan i slag da se kombinuju ako je slag pravljen sa mlekom ,posto znam da sa vodom ne moze a videla sam na par torti fondan i slag zajedno ?