TORTE: recepti, saveti, ideje...

Nešto i od mene ;)

sp4.jpg
sp2.jpg

sp1.jpg
sp3.jpg

Poslednja izmena:
treba da napravim kore za tortu bez jaja a torta da bude vocna(za neku zenu koja je u bolnici a ne sme da unese tortu sa jajima u bolnicu).jel ima koja neki recept za takvu tortu?:confused:

Napravi kore za posnu snikers tortu one su svetle i naravno ne idu jaja ili za posnu reformu. Ove za reformu meni licno pucaju kada ih skidam sa papira ali su jako ukusne posto ide med i cokolada.Recepte imas negde na temi posnih kolaca.Ja sam pravila jednom kombinaciju ovih kora (snikers + reforma) a fil coko puding i maline kuvane u pudingu od vanile zena je bila odusevljena.

Evo i mene, ovaj vikend samo 3, sad se filuje jedna za sutra
Prvo dječije:
Pepa već viđena dekoracija, nisu dali ništa da mijenjam
attachment.php

Pa prvi put rađena bleyblade torta, mogu vam reći da te figurice uopšte nije tako teško uraditi kako se na prvi pogled čini, nema nikakvih lica koja treba vjerodostojno napraviti, nema puno boja, meni to mnogo olakšava posao
attachment.php

I jedna gdje sam crtala logo nekog kafića, ispod je čokoladna obična torta
attachment.php

Poslednja izmena:
Drage moje, treba mi ideja za tortu za sljedeći vikend, znači dekoracija da bude čokoldna, sa pločicama ili transferom, ne znam ni ja, ali gore ne smije da bude ništa sa voćem, ja mislila opet jagode malo čokolade i eto, ali ne može! Inače, torta je za neku crkvenu svečanost, zaboravih kako se to zove, e da - krizmanje u Katoličkoj crkvi, i još je u pitanju dječak, pa mi glupo i neki cvijet da stavim?!! Više treba da bude u svečanijem a ne dječijem fazonu, ali bez anđela, krstova i sl, nikakva posebna obilježja.

Drugarice, dajte predlog za neku kremastu tortu, koja moze pod fondan , da nije Moskva i da nije cokoladna....:rumenko:Mnogo trazim??!!
Ja stavljala onu sa turskim keksom (Seherezada), pudingom od karamele i slatkom pavlakom pod fondan ali nije bila bas visoka, i oblozila sam je keksom i sa bocnih strana, pa puter krem preko pa fondan...ne znam kako si je zamislila ali mozda dobijes inspiraciju

Slične teme

Back