TORTE: recepti, saveti, ideje...

Ovaj vikend sam odmarala, pa resih da napravim nesto po mojoj meri. Ideja je sa interneta. Naravno sin je birao plavu boju :heart:

attachment.php

attachment.php

Pisala sam vec o tome , nista komplikovano glavni alat balon koji se naduva,stavis ga u casu i saras po njemu sa otopljenom cokoladom,kada se stegne okrenes drugu stranu i ponovis to.Ostavis mali otvor i stapicem probusis balon i sam se odvaja od cokolade,izvuces ga kroz otvor koji si ostavila i to je to... Nije uopste komplikovano probaj uverices se!!!

hvala ti na objasnjenju, probacu :)

Auuuu....nema me nekoliko dana i propustim buru na ovoj temi!! I odmah da kazem da ne kapiram sta se tu desilo osim ako nisu neke razmirice od ranije u pitanju! !! Nista novo mi nismo naucile iz rasprave, nista sto vec nismo znale od Vesne i drugih iskusnijih...Ali moram da kazem da me je nacin komunikacije gdje Zlatostrune uznemirio, stav joj je malo arogantan i provocirajuci, cak i da ima pokrice za njega...bilo je ovde i ranije sukoba misljenja, ali ovakvog....bas je ostavilo gorak ukus kod mene!! PS Mozda zato sto sto je zakuvano pre nekoliko dana, a ja tek sad citam!! A sastojci kvarljiviiiii....uh!:roll:

Slične teme

Back