TORTE: recepti, saveti, ideje...

i ova spada u top 10 meni dragih
hari poter i knjiga monstruma

eit7vp.jpg

ostala bez teksta ( što mi se stvarno retko dešava ! ) :worth:

Poslednja izmena od moderatora:
Devojke,zelim da vas pozdravim,i prosto ne znam na kojoj temi da vam se pridruzim,jer sam ih sve iscitala - od pocetka do kraja :) Divne ste,kolegijalne,predusretljive i ne znam sta bih vam jos rekla,osim da SVE strane nekoliko tema imam sacuvane u kompu :D Eto,sta drugo da vam kazem,puno vas pozdravljam :worth:

pa faja ti ja sam srecna i sita a to mi sigurno i ti zelis...da budem srecna a to se ne moze praznog stomaka...pogacu smo izbrisali s lica zemlje,jos sam budna jer ne mogu da utolim zed...a za harija znas koliko sam uzivala radeci je i sta sam rekla tad...kad bi iz mojih usta islo u bozje usi bas bi mi bilo lepo:)

Takodje zelim da pozdravim sve na forumu. Vasi saveti i ideje su neprocenjivo blago za pocetnike poput mene. Verujem da ce vas mnoga moja pitanja nasmejati i izgledati vam glupo, ali kako nesto da saznam ako ne pitam.Ono sto me zanima je kako izgleda fondan na torti koja je do odredista putovala npr. 2h po letnjim temperaturama. U kolima bez klime. Kako se ponasa fondan u tim uslovima? Vidjala sam mnoge "rasplakane" torte po svadbama, kad ih iznesu na sto. Ne bi da i moje izgledaju tako. ;)

Evo mogu ja,jedina prodavnica gde mozes kupiti gum pastu ili bilo sta od boja,sjajeva itd... je Barvalo na N.naselju ali oni rade do 2,tako da ako je samo danas u NS ondaK je zakasnio.....

Hvala Tenesa sto si mi htela pomci.

Muz mi je bio poslom a meni se slogirao net i nisam mogla da pogledam da li mi je neko nesto odgovorio :besna:

Bio na sastanku tako da ga nisam smela ometati da pogleda na netu da li mi je stigla neka poruka.

Hvala jos jednom!

to je ok da se ne stvara kondenz u samom frizideru,ja sam isprobala da se stavi poklopac od kutije na zid frizidera jer ako vlazi vlazi samo ta strana...doduse to mi se samo dva puta desilo leti i to sa crvenom i crnom gam pastom sa mojim fondanom ne,e sad ako se torta vozi u autu bez klime mislim da bi tu samo pomogli ulozci za rucni frizider i flase zaledjeni da torta ne bi trpela naglu temp. razliku.

Slične teme

Back