TORTE: recepti, saveti, ideje...

Evo nekih mojih tortica,znam da nisu kao vase,ali se trudim.Svaki savjet i kritiku rado cu prihvatiti.Sve vas puno pozdravljam..:bye:
S5001370.jpg
S5001376.jpg
S5001408.jpg
S5001566.jpg
S5001631.jpg

U pravu si: nisu kao "naše" Ove tvoje su bolje od nekih "naših". Torte su ti predivne, svaka čast.

hvala ti.Vec sam rekla da vas dugo pratim i da ste sve super,ali bez da se neko ljuti ti si mi toliko draga,iako te neznam.Citajuci stare postove,toliko si me odusevila svojom iskreniscu da sam svojim prijateljima pricala o tebi.Zeno,pa ti si moj idol :zag: Nadam se da se cure nece ljutiti,ali ti si mi nekako prirasla srcu :cmok:

Veruj mi da nemam pojma bio je od plazme,u nju je otislo 800 gr plazme,400 gr cokolade,300 re mlevenih lesnika,300 re zele bona,1 puter od 250 gr i jedan margarin,zalivala sam sokom od neke po meni optimalne gustine,nisam mu merila visinu ali to je kolicinski bio utrosen materijal

par tortica i od mene i hvala vam puno na divnim komentarima,često me nasmijete,oraspoložite,ulijete neku novu snagu i motivaciju....žao mi je što nemam malo više vremena da odgovorim na njih :)ovdje se napreduje brzo,pogotovo mislim na nove članove i one koji su po dolasku na Krstaricu ušli u ovaj posao i mnogo napredovali,uostalom znam koliko meni ovaj forum znači-nešto kao besplatan,spontan kurs,na konto priče od prije par dana SKUPIH kurseva........eh,al sam se raspisala,nema me,pa evo kad sam tu da koju prebacim.............

Pomoc, nemam vremena da citam od pocetka, a znam da ste pisale o tome. KAKO DA DOBIJEM CRVENU I CRNU BOJU SLAGA??:zsmrcka: Al bukvalno. Probala sam nekolika proizvodjaca sto prasak sto tecne boje, al dobijem samo rozu i sivu. Dodavala sam i na sto grama slaga po 5 kesica boje, i opet je roza. z:((z:((z:((Majke mi da poludis... Koje "normalne" boje da kupim i gdje bi ih mogla naci u prodaji. Ljubim vas sve!!::zpozdrav:

Minice,Maji,Jaco,Rade....torte su preljepe svaka cast.Imam ptanje pa ako je neko voljan pomoci.Kad pravite krive torte,dali se torta mora ukrajati,tj.sjeckati da bi izgledala uza s dna,a sira pri vrhu,ili se taj efekat dobije kad se jedan dio vrha torte zasjece i prebaci na drugi deo.Joj jesam zakomplikovala,ali se nadam da znate sta sam htjela pitati.Unapred hvala na odgovoru.

imas i jednu i drugu varijantu...ja sam se bas odusevila kad sam videla kako ciletove super izgledaju i ako ih recimo ne suzava pri dnu...
e sad ja sam krivu pravila sa suzavanjem dole posto je bila svadbena, po slici radjeno, a tamo je bilo tako :D pekla sam kore u 3 dimenzije cini mi se, na kraju malo obradila to suzavanje i to je to..nije komplikovano zaista.

Slične teme

Back