sandra.saric
Početnik
- Poruka
- 32
Ima li koga please, pravim tortu a ne znam cime da bojim? Ako ne moze bojama iz kesice onda bi pravila neki druge ukrase

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

znaci nista od bojenja. Hvala puno Natali74.
))) Hvala svima na bonicama zaista puno znace 

Po cijem receptu pravite moskva tortu, ovde ih ima dosta, smeh, koka, stefanelli, sad ne znam koju da pravim?
Imam jedno pitanje
Do sad sam uvek pravila cetvrtastu zoju, po dva puta mutila korei pekla u plehu od rerne pa prepolovila da dobijem 2.
Sad treba da napravim okruglu i stvarno me mrzi da mutim svaku koru posebno,kako vi radite,kad bih umutila sve odjednom i pekla jednu po jednu ne znam kako da odmerim da mi sve budu jednake,kako tu masu da podelim na 4 dela,da dobijem 4 jednake kore
I jos jedno pitanje vezano za zoju,meni uvek budu malo suvlje kore za nju,na koliko stepeni pecete kore,ja sam cini mi se na 200 jedno 15 min
zvoncica_vila:nego, kad sam vec kod toga, kako da procitam starije komentare kroz bonice?
idem sad da trazim tecept, posto sam sa pretrazivacem posvadjana krecem od str br 1, ovako cu da izgledam kad konacno pronadjem recept 

I jos jedno pitanje vezano za zoju,meni uvek budu malo suvlje kore za nju,na koliko stepeni pecete kore,ja sam cini mi se na 200 jedno 15 min
Mozda vec ima na temi, mozda nema ja ne mogu da nadjem, dok se ne javi Jele enciklopedija zna li neka od vas neki turtorijal za fudbalsku loptu, ili one koje su radile da mi objasne kako i sta?? unapred zahvaljujem