TORTE: recepti, saveti, ideje...

Da li mi neko moze preporuciti tortu sa piskotama i cokoladnim filom ( da moze pod fondan ). Razmisljala sam da napravim markizu, ali da na pari skuvam i zumance i belance pre nego sto zbuckam fil. A piskote u vise redova, da bi bila cvrsta. Ima li neko neku drugu ideju. Decak za koga je torta jede samo piskote i cokoladu?

DSCN1513.JPG

DSCN1504.JPG

DSCN1511.JPG

evo i ja prijavljujem copy paste by uncy

kad prekrijes tortu, prvo sredis tj namestis fondan na sva 4 coska pa tek onda ka sredini....barem tako ja radim..verov. ces vremenom naci najlaksi nacin...ali da bi imala od cega da pocnes mozda ti pomogne evo recimo ovaj link, njega sam prvog nasla

ukucaj na youtube how to cover a square cake with fondant i izacice dosta toga :D

Ja sam pravila milku po tom receptu i moze pod fondan, moje crveno srce od 2kg je radjeno tako, a cini mi se da je i Una pisala da po tom receptu pravi milka toru samo sa nekim izmjenama,ne mogu tacno da nadjem sta je mjenjala. Inace, fil se bas, ali bas gusto ukuva, pa sam se uplasila da ce ostati grudvice nakon sastavljanja sa margarinom ili puterom (ja stavljam pola-pola) ali bilo je OK

Slične teme

Back