MinicaRelja
Aktivan član
- Poruka
- 1.542
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ostavi samu slatku pavlaku,u taj deo ni ne ide nista od toga....ej žene
za švarcvald tortu
šta staviti u onaj drugi fil gde ne ide čokolada
a nemam rakiju, ni liker ni aromu
ili da ostavim klot slatku pavlaku i šlag

Ajd da pitam ovde..kad pravite 3d torte od obicne torte(zene koje tako prave)i posto se ona ukraja i slicno,kako racunate kg torte obzirom da tu ima dosta otpadaka koje i ne upotrebis? nadam se da razumete sta hocu da pitam?

Ko je pravio minjinu kidy tortu?? Bas mi izgleda mnjam, mnjam probala bih je uskoro za svoj rodjendan ali kako sa zamrznutim malinama?![]()

elem za neupucene danas je cerkici moje rodjene sestre bio prvi rodjendan i posto ja zbog posla i drugih obaveza nisam bila sigurna da li cu uspeti da joj napravim torticu zamolila sam sanju da to odradi umesto mene i naravno zena mi je izasla u susret i napravila bozanstvenu tortu sto izgledom sto ukusom bez greske savrseno ravna ispeglana pedantna a korice i filovi u idealnoj ravni
sto se mene tice od sad te svrstavam u visoke profesionalce 

I HVALA JOS JEDNOM

Imam narucenu tortu na sprat od kojih bi donja trebala biti dobos a gornja moskva snit i interesuje me da li to moze da se stavi jedno na drugo i da li je potrebno nesto izmedju torti (karton ) staviti ? Ako odgovor na ovo negde na forumu ima molim vas recite mi gde da trazim. Hvala .
, da li negde ima tutorijal za pravljenje ponijaKo je pravio minjinu kidy tortu?? Bas mi izgleda mnjam, mnjam probala bih je uskoro za svoj rodjendan ali kako sa zamrznutim malinama?![]()
I ja sam je pravila sa smrznutim malinama. Svi su bili prezadovoljni. Preporucujem ti da je obavezno probas
i jos malo novitea
![]()
[/QUOTE![]()
Sanja, samo zelim da ga kopiram, da mogu da ga vise puta gledam kad udjem na ovu stranicu!!!! Ko bese ono rece sto nisu izmislili smajlija koji pada u nesvest?!!evo ja se bacam
![]()