msneki
Ističe se
- Poruka
- 2.617
Da opravdam svoje odsutsvo.Nisam samo lenčarila...vežbala sam...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Daca_Su:sljedeca je plazma kofer, tu sam se jako iznenrvirala jer je tako tanka,
Pitanje za moje iskusne koleginice: Kako vam polazi za rukom da torta bude savrseno ravna sa ostrim ivicama? Meni je to najbitnije, posto mi takve torte izgledaju uredno i lepo. Imam utisak da bih bolje prosla kada bih tortu premazala cokoladnim ganasom umesto sa puter kremom, posto mi puter prilicno brzo omeksa dok pokusavam da je ukrasim. E sad problem sa ganasom je u ceni cokolade, posto za beli koristim Milku, a za crni Menaz. Druge nisam probala, a sve mi zao da pokvarim ukus torte sa nekom jeftinom cokoladom. I jos jedno pitanje: Dosta sam se namucila sa nitendom posto sam napravila svarcvald, pa prilikom premazivanja torte, puter mi se mesao sa slagom. Da li bi bilo bolje da sam utapkala plazmu okolo, pa onda mazala? Ili uopste ne pokrivate svarcvald fondanom? Bas bih volela da cujem vasa iskustva ili ideje.
Imam dve pegle i sa njima pokusavam, a puter krem pravim po onom principu 1:2:3 sa belancima. Ipak je izgleda do vezbe i sto ti kazes ako dobro ukrojis - nema brige. Nastavicu da se trudim.

Probaj puter krem u razmeri 1:1 i to samo sa sec. u prahu..nisam cula za mesanje sa belancima, mozda onaj merinique americki...mislim da li termicki obradis belanca nekako?
Ja radim ovako i fondan bas tanko razvlacim..Fora je da kad tortu premazes PK dobro odstoji u frizideru pa onda na ukrasavanje..

Ove iskusne majstorice prave krem samo od margarine i prah šećera u odnosu 1:1. Probaj da izbaciš belance pogotovo što je živo. Ja umutim više kreme i držim u frižideru pa kad mi zatreba tu je.

O ZD, zdravo!! Pa bas zato i hocu, a i volim da pravim torte
videla sam kako se pravi fondan bas na tom sajtu, e bas cu da probam
ljub![]()
Ništa manje nego što može i sam puter, a to je mekoliko meseci.A koliko dugo mozes da ga cuvas?