- Poruka
- 20.599
Hvala draga, ako bi htela nešto takvo, nismo daleko jedna od druge.
E super
 kolko si blizu?!
 kolko si blizu?! 
Taman kad bude neko slavlje da znam kod koga da narucim

Ako te ne mrzi, molim teee posalji mi cene i lokaciju itd.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala draga, ako bi htela nešto takvo, nismo daleko jedna od druge.
 kolko si blizu?!
 kolko si blizu?! 

torte su prelepe
torte su prelepe
 , pa sad da vas malo gnjavim.Evo nekih
, pa sad da vas malo gnjavim.Evo nekihZna li netko ima li u onim časopisima postupak pravljenja vlakića Chuggington. Ajmo Jele, ako nitko drugi, ti znaš!!!

Ovdje sam vidjela jako lijepih i interesantnih tortica ali ono sto me trenutno najvise zanima je gdje se moze nabaviti zlatna boja ali da bude bas, bas zlatna?
 Ovdje sam vidjela jako lijepih i interesantnih tortica ali ono sto me trenutno najvise zanima je gdje se moze nabaviti zlatna boja ali da bude bas, bas zlatna?Pozdrav dragim forumasima i forumasicama na Kulinarstvu.
Treba mi Vasa pomoc.
Cerka mi je alergicna na orahe, a ove godine cemo mesiti mi tortu - necemo kupovati.
Treba mi predlog cokoladne torte, gde u kore idu lesnici umesto orahga, i to neke jednostavne za pravljenje i sa kompletnim objasnjenjem . jer na nisam bas specijalista za slatkise.
 To ti je torta gde su kore skroz čokoladne, i fil je čokoladan, bez ikakvih dodataka, ali ništa nećeš pokvariti ako u fil dodaš lešnike. Mislim da neke žene sa ovog foruma to i rade.
 To ti je torta gde su kore skroz čokoladne, i fil je čokoladan, bez ikakvih dodataka, ali ništa nećeš pokvariti ako u fil dodaš lešnike. Mislim da neke žene sa ovog foruma to i rade. Ovih dana sam tu.
 Ovih dana sam tu. 

Devojke,divne torte,nesto komentarisala kroz bone,ali nikad ih dosta
evo i od mene nesto

Cilence,oci mi ispadose od ove lepote,moracu da ih vratim u duplje po zavrsetku divljenja!!!!!prelepo