TORTE: recepti, saveti, ideje...

evo da se upisem malo na ovim stranama, vidim da je bas sve utihnulo i da ste mi izgleda na odmoru ali sta je tu je.... kod mene jos jedan kofer ali sada sa sminkom ...

attachment.php

attachment.php

Šta je pustila? Šećer? Meni se to sa korom za kinder ne dešava nikad.

Ja umutim 8 belanaca i dodam 16 kašika šećera. Rernu zagrejem na max i kada stavim koru smanjim na 150C. Za 45 minuta bude osušena kao na suncu, i nikada, ali nikada nije curila.

One Jacine beze hoće nekada da cure, ali u njih ide dosta šećera, a ja imam običan mikser, pa nikada taj šećer ne umutim do kraja, da ne bih ostala bez miksera.

Sto se tice tacni na komad ima ih i firma BIRAC. Ja sam ih svojevremeno jedva nasla, a dobri su za pocetnike zato sto se moze uzeti bukvalno jedna tacna ako Vam tako odgovara.

Vise bi mi odgovaralo na komad ali sam daleko od Bg tako da cu morati nekako drugacije da se snadjem...
U svakom slucaju hvala na pomoci.
Fondantorte hvala i tebi sto si se potrudila da mi pomognes!

Torte su Vam predivne ali kazu da moram i nekoga drugog da nagradim. :bye::bye:

Evo i mojih tortica za naporan vikend, sve nešto iznenada, moje stare mušterije se jetle u zadnji čas...
Mama malog Veljka je rekla da svako veče pred spavanje mora da mu crta Leonarda sa duplo većim mačevima nego što i jsu u originalu, pa smo tako i pravili
attachment.php

Ovo je torta za krštenje jedne djevojčice što je došla iz Australije, pa mi pokazali sliku Zlatne Koke i ja sam tako i pravila, samo sam cipelice malo odradila, da bude u tonu sa meda ana vrhu torte
attachment.php

phoca_thumb_l_hkikz.jpg

Evo torte za koju mi je trebao skoro savet, uspela sam nekako, bez kalupa, dragulji su od fondana.

phoca_thumb_l_tsmu.jpg

Za prvi rodjendan jedne preslatke devojcice:heart:

phoca_thumb_l_zidt.jpg

Zvoncica i njene drugarice, radila sam prvi put sa kalupima za figure, sta znam zadovoljna sam ustedom vremena ali ono sto mi je bilo najbitnije a to je lice nisam bas nesto... od njih 5 jedino sam zadovoljna kako mi je crninja ispala u kompletu.

phoca_thumb_l_mt1t.jpg

Ovo je takodje osmislila musterija, poslala sam joj par ideja pa je ona od toga iskombinovala ovu kombinaciju sa cveticima, bubamarama i kockicama :)

phoca_thumb_l_ppa.jpg

Musterije poslale sliku sa sajta Tintolina :)

phoca_thumb_l_djidji.jpg

Konjic za jednu dvogodisnju devojcicu koja ih obozava

phoca_thumb_l_pizzt.jpg

Pizza torta, musterija napravila 3D verziju fotke i poslala mi :D

phoca_thumb_l_yddt.jpg

Kremenko i ostatak ekipe :)

Slične teme

Back