s.and.i
Primećen član
- Poruka
- 614
Koliko ima Svarcvald torta otprilike?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sneki za moj ukus ona je niska pogotovo u toj velicini pleha povecaj meru za pola i bice ok
Evo nešto imam loš predosjećaj, tačno znam da ova ženica neće biti zadovoljna torticama, mislim na ove šlagirane, kad ni ja nisam baš zadovoljna. Trebala sam ovu sa konjićem po obodu ostaviti glat bijelu da konjic više dođe do izražaja, ovako mi se on nekako utopio u to šarenilo, a baš sam se potrudila oko njega da mu griva bude zanimljiva![]()
A ova druga ljubičasta - e kod nje sam ta slova trebala da skinem sa štapića i položim samo dole na šlag, koji ukras ljubičasto-roze staviti na zice pa zabosti u jedno ćoše, a cvijeće po čelu torte, tako bi obe bile srednje šarene. Valjda zato što sam umorna, ne ispavana od svega toga pečenja i dekorisanja i nije mi klikuo onaj umjetnički smisao na vrijeme, noćas mi baš nije bilo do sklapanja dekoracija. A jutros na poslu mi sve došlo na svoje mjesto, ali odavde ne mogu ništa više da popravim
![]()
![]()