TORTE: recepti, saveti, ideje...

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Ako budes stavljala figuru od fondana na slag pocece malo da se topi ili je stavi pred nosenje pa ce izdrzati..
A sto se tice torti koje idu pod fondan,to je vecina,nugat,milka,zoja,jaffa,kinder,moskva,boem,reforma,plazma.....Ja jedino torte sa puslica korom ne stavljam pod fondan ali neko i njih stavlja....:)

htjela sam napraviti fondan ali sad sam tek primjetila da je glicerin/glicerol sto mi je muy jucer kupio nekako sav ...TEKUCI.:think: Neznam kako da vam objasnim/ dosada mi je glicerin uvjek bio onako gust, da se sporo preljeva po boci a ovaj je sav rjedak da se mucka kao obicna voda. da li da ga koristim ili ne / hitno mi je !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:worth::worth::sad2::sad2::besna::besna:

Evo i mojih tortica sto danas treba da idu svojim naruciocima:
ove dvije sa slagom (kome, uzgred budi receno bas i nisam vicna :rotf:)
idu za malu Saru koja voli konjice, tako da sam sjekla od fondana konjica sa sarenog grivom i usarenila sa puno, puno cvijeca jer je to tortica za igraonicu, a ova prosta ljubicasta je za kucnu varijnatu i rodbinu... Sad mi ta nekako jako prosta na spram te za igraonicu, nekako kao da sam je previse nakindjurila :whistling:
attachment.php

attachment.php

A ova sa rombovima je za iznenadjenje jednom vecem slavljeniku, pa svi mi da li mali da li veliki volimo sareno i veselo :zcepanje::zcepanje:

attachment.php
attachment.php

Poslednja izmena:
trebala bi mi pomoc ako je neko raspolaozen,nova i neiskusna ovde pa mozda i izlupam nesto,ali da li stefanelina moskva moze da bude okrugla i koliki precnik pleha,akho moze i ako neko zna na kojoj strani je dacina zoja,oci pogubih dan i noc na ovoj i slicnim temama,hvala vam unapred!!!!

Evo nešto imam loš predosjećaj, tačno znam da ova ženica neće biti zadovoljna torticama, mislim na ove šlagirane, kad ni ja nisam baš zadovoljna. Trebala sam ovu sa konjićem po obodu ostaviti glat bijelu da konjic više dođe do izražaja, ovako mi se on nekako utopio u to šarenilo, a baš sam se potrudila oko njega da mu griva bude zanimljiva :dash: :dash: A ova druga ljubičasta - e kod nje sam ta slova trebala da skinem sa štapića i položim samo dole na šlag, koji ukras ljubičasto-roze staviti na zice pa zabosti u jedno ćoše, a cvijeće po čelu torte, tako bi obe bile srednje šarene. Valjda zato što sam umorna, ne ispavana od svega toga pečenja i dekorisanja i nije mi klikuo onaj umjetnički smisao na vrijeme, noćas mi baš nije bilo do sklapanja dekoracija. A jutros na poslu mi sve došlo na svoje mjesto, ali odavde ne mogu ništa više da popravim :( :(

Evo nešto imam loš predosjećaj, tačno znam da ova ženica neće biti zadovoljna torticama, mislim na ove šlagirane, kad ni ja nisam baš zadovoljna. Trebala sam ovu sa konjićem po obodu ostaviti glat bijelu da konjic više dođe do izražaja, ovako mi se on nekako utopio u to šarenilo, a baš sam se potrudila oko njega da mu griva bude zanimljiva :dash: :dash: A ova druga ljubičasta - e kod nje sam ta slova trebala da skinem sa štapića i položim samo dole na šlag, koji ukras ljubičasto-roze staviti na zice pa zabosti u jedno ćoše, a cvijeće po čelu torte, tako bi obe bile srednje šarene. Valjda zato što sam umorna, ne ispavana od svega toga pečenja i dekorisanja i nije mi klikuo onaj umjetnički smisao na vrijeme, noćas mi baš nije bilo do sklapanja dekoracija. A jutros na poslu mi sve došlo na svoje mjesto, ali odavde ne mogu ništa više da popravim :( :(

Ja ne razumem zasto se sekiras, imam utisak da ne cenis svoj trud dovoljno. Uvek imaj na umu da onaj ko je porucio tortu, nema pojma kako bi je sam napravio. Znaci vec u startu si u prednosti pa jos kad dodas trud i kreativnost... Sve u svemu odlican je i konjic i ljubicasta torta

Slične teme

Back