TORTE: recepti, saveti, ideje...

Vinipu druzina
attachment.php

Razvuci fondan (ili još bolje gumpastu) što tanje, ostavi da se prosuši, sekač i fondan malo pospi gustinom..Kad staviš sekač pritisni i malo ga promrdaj, da se dobro iseče...Slovo će ili ostati na podlozi, pa ga ne pomeraj dok se još malo prosuši da se ne bi deformisalo ili malo treskaj sekač pa će ispasti....Gustin posle prebriši ubrusom ili suvom četkicom, a možeš i alkoholom ako nešto preostane.

dragi moji ja sam nova na forumu!!!! kao prvo zelim da vas sve pozdarvim i zahvalim sto svoja iskustva zelite podijeliti sa ostalima. ja sam probala raditi torte ukrasene fondanom i paviti figurice ali imam problem nikada mi torte nisu idealno ravne i pravilnih ivica kao kod vas:dash:pa vas molim da mi date neki korisatn savjet u vezi toga:worth:

Bravo devojke:klap:

Kaže boba "ja sam evo malo radila". Ma bobo šta bude kada se baš razradiš? Divne torte za pohvalu:bye:
Ivo vila i konjić su extra,prava slika, žao bi mi bilo pokvariti:think:
Unci, konačno štrumfovi, mali, plavi i slatki. Volela bih ponovo te divne crtane:worth:
Jelli belly, mužić će ti mnogo poklona moći kupiti:hahaha:

Daco, tortice su super:super: Minica prava dama. Crvena boja extra, je si li zadovoljna:bye:

Cure treba mi HITNO savet. Pravila sam dve torte na sprat u isto vreme. Dole zoja, gore moskva snit. Ova prva je na str. ukrasavanje torti, prilikom transporta, a radila je klima u kolima pocela je da se naduvava. Da dobija mehurice. Sta da radim sa drugom da se ne ponovi isto? Namazana je buter kremom i hladi se, hladi, hladi, dok ja cekam savet. Zoju kada sam radila jos s' pocetka "karijere" nikada se fondan nije tako naduvavao. Da li je to zbog tereta prve? Hvala.

Slične teme

Back