Ana-Georgios
Obećava
- Poruka
- 61
Tenesa,mnogo mi se dopala haljinica,iskoristila bih je za Helllo kitty,ali nisam bas sigurna kako si to izvela... ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li je koja radila Kung Fu Pandu? ili da li ima netko tutorial?
Vera hvala Vam na dobrodoslicu.Htela bi Vas pitati u ovoj tortu kako pecete kore.Jel bi bilo lepse da seckani orah stavim na pleh pa odozgo stavim umucena belanca(kao u Zerbo?I koliko da pecem ili sushim?I malo me buni fil.Jel u ceo filide bela cokolada pa se onda delina tri???Kako Vi ocenjujete ovu tortu na ukus?Zato sto sam kao sto sam vam pisala radila Chembrlen po receptu Migmnonne,i tamo je torta sa grilijazomi ima svemirski ukusCEMBRLEN TORTA
TESTO: 10 belanca, 12 kasika secera, 1oo gr. seckanih oraha, 50 gr. mlevenih oraha, 2 kasike brasna.Pleh 34x39 cm.Peku se 2 kore koje se podele na 2 dela tako da budu 4 korice.
FIL: 20 zumanca i 24 kasike secera dobro umutiti mikserom, dodaje se 15 kasika gustina i 1,5 l mleka, sve se dobro promesa i kuva dok se ne dobije gusta smesa.U vreli krem dodati 200 gr. bele cokolade.U hladan krem 250 gr. margarina i 250 gr. putera.
Krem podeliti na 3 dela, u prvi dodati 200 gr. mlevenih oraha ( popariti sa malo mleka), u drugi 200 gr. otopljene crne cokolade, a u treci deo nedodaje se nista.
Maze se kora, 1 deo fila, kora, 2 deo fila, kora, 3 deo fila, kora.
Od sva tri dela fila ostavim po malo, na kraju sve sastavim i premazem tortu sa strane i odozgo.
cure pomagajte, skoro je ovde neko pravio tortu u obliku broja 29 mislim da je bila lila boja HITNO MI JE!!!!!
Kad ti sse to desi sacekaj malo da fil pocne da steze,pa je ponovo izravnajDrage zenice,desava li vam se nekad da kad nafilujete tortu i spremite za hladjenje ona se malo nakrivi u stranu?Poludeh od toga...kao sve mi bude ok povrsina reavna ....a ona ko toranj u Pizi!