TORTE: recepti, saveti, ideje...

Evo mojih tortica za ovaj vikend, prva je repriza sandale, samo je sad D&G umjesto Gucci, torta je kidy, djevojka je takvu moju vec porbala na nekom rodjendnau, i trazila i za svoj, kaze da joj se jako svidja

attachment.php
attachment.php

a ovo je moskva, moja omiljena, napokon je neko narucio, ovdje u Subotici nesto uopste nije popularna, ali probicemo mi i te barijere
attachment.php

Poslednja izmena:
jos samo par.
Majstori fotografije,pricajte sta sam zeznula da mi se ovako sjenka pojavljuje iza figura.Manjak svjetlosti,ili?

Slikala si pod pogesnim uglom.. najbolje je da imas tamnu podlogu ako vec korisis blic.. mada bi ja slikala bez blica..samo bi povecala ISO na 800 ili slikaj torte po danu i onda mozes da koristis belu podlogu... senka se napravila od svetlosti koja je verovatno bila iza tebe dok si slikala

Poslednja izmena od moderatora:
Svadbena torta, posle par godina. Jako malo pečem a svadbene još manje.
Čokoladna sa bananama
attachment.php

Sa orasima, višnjama, suvim groždjem itd
attachment.php

Kornet torta
attachment.php

NAravno doboška
attachment.php

Ovako je izgledala kompletizovana na licu mesta
attachment.php

Torta od 10kg, ko ne zna kakva, a neće da pogadja, doboška.
attachment.php

Još jednom veliko hvala Jeli2008 na uputstvu za postavljanje slika.

Poslednja izmena od moderatora:
Drage moje, daVam se ne zahvaljujem posebno svakoj na privatnim postovima, hoću ovako javno i glasno da se zahvalim na svim bonicama i pohvalama. Pošto malo pečem, svaka pohvala mi diže samouverenje da radim lepo a po pohvalama odavde i ukusno.
Ruže i svi ukrasi su Barvallo, da kažem za one koje ne znaju, da to nije moj rad.
Još jednom veliko hvala svima.

Drage moje, evo ja bila u Basti i tamo imaju zelenu zicu u pakovanju od 2kg - 648din pise domaca proizvodnja i od 2,5kg - oko 800din, mislim da su neke strane, nisam detaljno gledala! Debljine su od 0,7mm 0,8mm i 0,9-mm. Ja kupila te od 2kg pakovanje i debljinu 0,7mm, jesam li pogrijesila, jel treba deblja da ja sutra odmah idem da zamjenim :think: :think:

Slične teme

Back