TORTE: recepti, saveti, ideje...

Ja sutra putujem. A mojoj mami je u petak rođendan. I da li ima smisla da joj ćerka pravi torte, a ona da bude bez rođendanske? Nema. :D Zato, jutros pre početka pakovanja, nastade tortica.

machle.jpg

Svaka čast.
Slike su vam predivne, ja obožavam raditi torte i kolače, al fondan se ne usudim...
gledajući ove vaše torte dođe mi da pokušam jednom al ako bi neko bio ljubazan da mi da tačan recept za fondan...
ne zamjerite, nova sam tu, a neda mi se čitati sve redom...možda negdje i piše;)
Pozdrav svima:)

Fondantorte prelepo i ostalim forumasicama pohvale za prekrasne torte. Nedaju da vam opet dam bone kazu moram nekome dru....
Konacno mogu da odahnem jer su odneli tortu i zadovoljni su. Una evo proceni kako je zagladjena pa slobodno komentarisi da bih se popravila.
Inace ova mi je prva ove velicine i na dva nivoa, strasno sam se nervirala oko nje, a i trebalo mi je dosta vremena da je uradim. Oko bebe ide puno raznih zvezdica na zici , ali nisam smela da stavi m jer torta putuje pa se plasim da ne naprave velike rupe na fondanu, tako da nije bas kompletna bez njih.
attachment.php

attachment.php

Slične teme

Back