jaca_67
Aktivan član
- Poruka
- 1.010

Koliko lepih torti nemam reci ,bas ste majstorice svaka cast....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mogu da ti pozajmim
 . a mogla bi i BMW da mi pozajmiš kad razvozim torte
. a mogla bi i BMW da mi pozajmiš kad razvozim torte

Može, hvala ti .baš si ljubazna. a mogla bi i BMW da mi pozajmiš kad razvozim torte

Inače, kada je došla da naruči tortu, rekla mi je da će sva rodbina (svadba je u pitanju) da kupi one šabačke torte 4 kg = 1800 dinara, ali da ona baš hoće da joj ja pravim, jer zna da ću napraviti kako ona hoće.
 Inače, kada je došla da naruči tortu, rekla mi je da će sva rodbina (svadba je u pitanju) da kupi one šabačke torte 4 kg = 1800 dinara, ali da ona baš hoće da joj ja pravim, jer zna da ću napraviti kako ona hoće.  

Prelep leptir...Od mene jedan leptirko-Moskva torta

Fondan je domaća radinost. Boju sam pomešala sa šećerom u prahu, i dobila ovako intenzivno crvenu, a fondan ostao elastičan. Možda nekome pomogne.

Jaca023:Divna crvena boja, a i izgled torte je bas lep...nego...za onu izjavu za ruzu se ide u cosak, nemo da sam te cula vise da kazes da ne znas, licno ti Teta Ira ispred mene pokazala, pa gde si bre gledala?
 I sve ja to teoretski razumem, ali kada treba praktično da primenim, ne ide, pa ne ide...Pa ne mogu ni ja da znam BAŠ sve.
 I sve ja to teoretski razumem, ali kada treba praktično da primenim, ne ide, pa ne ide...Pa ne mogu ni ja da znam BAŠ sve. 
a koji si problem imala sa kravicom @mamaKristina?
meni je najbolja master martini decor up - ali da se ne bi smarala da ides do metroa od ovih ostalih sve su mi manje vise iste...kad nemam decor up, nekako se najcesce uhvatim za meggle - ona sto ima nacrtanu svarcvaldicu na pakovanju i dobra je