TORTE: recepti, saveti, ideje...

k15dub.jpg

hvala sto ste mi odgovorili... nasla sam puno torti u obliku jedinice... prelepe su i ima puno ideja...
ja imam jos jedno pitanje za vas... htela bih sama da napravim fondan a citala sam na netu da postoji neki fondan od mleka u prahu... jel ima negde recept isprobani ovde na forumu i kako se taj fondan ponasa, da li puca, da li se brzo susi itd... hvala unapred na pomoci

hvala sto ste mi odgovorili... nasla sam puno torti u obliku jedinice... prelepe su i ima puno ideja...
ja imam jos jedno pitanje za vas... htela bih sama da napravim fondan a citala sam na netu da postoji neki fondan od mleka u prahu... jel ima negde recept isprobani ovde na forumu i kako se taj fondan ponasa, da li puca, da li se brzo susi itd... hvala unapred na pomoci

Ja sam probala neki sa mlekom u prahu i bio je grozan,pucao....ne preporucujem

evo i svadbene jedne..slika je idi mi dodji mi, boze sacuvaj al dobro sad :)
ako nekom nesto znaci torte su: zoja malina, mocart, ana..visine oko 13-14cm a tezina oko 16-17kg

Ova slika mi dođe kao neka poštapalica za pitanje.:lol:

Šta je to fondan ili fandan ne znam kako je pravilno i kakvog je ukusa, od čega se pravi i gde to ima da se kupi? Ja sam to videla u nekim emisijama da oni to kupiju na kantice pa posle nešto mese i istanjuju da bi mogli da prekriju torte ali to su strane emisije pa ne znam da li tako nešto ima da se kupi kod nas.

p.s.To je ovo belo što ide preko torte a može da bude u raznim bojama....i ako neko zna neka mi pošalje na pp jer slabo zalazim na ovaj pdf...hvala.:)

Poslednja izmena od moderatora:

Slične teme

Back