cilence
Aktivan član
- Poruka
- 1.374
Cisto da se zna za koga navijam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jelly, a od čega su pravljene ove "nogice" bubnjeva, od kojih štapića i kako si ih spajala?
Čestitka "srećan rođendan" napisana je jestivim flomasterom kupljenim u Torteco / čekala na njih skoro godinu dana /. Pločica se sušila dva dana i kad je bila potpuno suva ispisala poruku glatko kao po papiru. Nogice na bubnjevima su od štapića za ražnjiće a za činele je žica. Tačnije deblja i tanja žica. Tanja je dole u tri kraka i ona se obavije oko deblje. Sve to se umota hladnom trakom za cveće i onda ofarba. Potrebna su klešta ali ona mala sa špicevima ili već neka koja mogu da posluže. Činele se naprave kao mali tanjirići i učvrste se dodatno ispod sa još malo gum paste.
Evo da i ja stavim slicicu ovde..ova mi je bas zanimljiva i jedina u stvari takva u zadnje vreme, sve su se manje vise ponavljale a i posla ima manje (i neka' vala vrucinaaaa), a i zeznula sam moj komp nesto pa sam sad na Zmu-ovom..
Daklem HAMBURGER spolja a iznutra Moskva snit, po ugledu na stefanelli-nu tortu.., krompirici i kecap od fondana..
Pogledajte prilog 193721Pogledajte prilog 193720
MiniceRelja ja sam odusevljena, i mnogo mi je krivo sto ti slicice nisu samo malko vece!![]()