TORTE: recepti, saveti, ideje...

Cisto da se zna za koga navijam:per:
attachment.php

Čestitka "srećan rođendan" napisana je jestivim flomasterom kupljenim u Torteco / čekala na njih skoro godinu dana /. Pločica se sušila dva dana i kad je bila potpuno suva ispisala poruku glatko kao po papiru. Nogice na bubnjevima su od štapića za ražnjiće a za činele je žica. Tačnije deblja i tanja žica. Tanja je dole u tri kraka i ona se obavije oko deblje. Sve to se umota hladnom trakom za cveće i onda ofarba. Potrebna su klešta ali ona mala sa špicevima ili već neka koja mogu da posluže. Činele se naprave kao mali tanjirići i učvrste se dodatno ispod sa još malo gum paste.

Uh, hvala ti za iscrpno objasnjenje, svaka cast na ideji a posebno na realizaciji :klap: :klap: Samo mi nije jasno sta znaci HLADNA TRAKA ZA CVIJECE???
Inace, ti flomasteri iz Torteca su super, i ja sam ih nedavno cim su dobili brze bolje kupila jer sam se nacekala kao i ti :super:
Čestitka "srećan rođendan" napisana je jestivim flomasterom kupljenim u Torteco / čekala na njih skoro godinu dana /. Pločica se sušila dva dana i kad je bila potpuno suva ispisala poruku glatko kao po papiru. Nogice na bubnjevima su od štapića za ražnjiće a za činele je žica. Tačnije deblja i tanja žica. Tanja je dole u tri kraka i ona se obavije oko deblje. Sve to se umota hladnom trakom za cveće i onda ofarba. Potrebna su klešta ali ona mala sa špicevima ili već neka koja mogu da posluže. Činele se naprave kao mali tanjirići i učvrste se dodatno ispod sa još malo gum paste.

Evo da i ja stavim slicicu ovde..ova mi je bas zanimljiva i jedina u stvari takva u zadnje vreme, sve su se manje vise ponavljale a i posla ima manje (i neka' vala vrucinaaaa), a i zeznula sam moj komp nesto pa sam sad na Zmu-ovom..:D
Daklem HAMBURGER spolja a iznutra Moskva snit, po ugledu na stefanelli-nu tortu..:) , krompirici i kecap od fondana..
DSC07814.jpg
DSC07816.jpg

Jao kako je dobra, bas ne znam koji su fazoni :think:, ja imam u najavi hamburger i krompirice tek za septembar, ali moracu da trazim savjet :telefon::telefon:
Evo da i ja stavim slicicu ovde..ova mi je bas zanimljiva i jedina u stvari takva u zadnje vreme, sve su se manje vise ponavljale a i posla ima manje (i neka' vala vrucinaaaa), a i zeznula sam moj komp nesto pa sam sad na Zmu-ovom..:D
Daklem HAMBURGER spolja a iznutra Moskva snit, po ugledu na stefanelli-nu tortu..:) , krompirici i kecap od fondana..
Pogledajte prilog 193721Pogledajte prilog 193720

Cile, ne daju bonu ali ne da mi se svidjaju bojeeeeeeeeeee, kao da si za mene pravila...odgovara mi i tim, a tek to roze i zlatno...!!Ej, pa da nisi kojim slucajem to namenila meni, da dodjem po nju ako je tako?!! :zcepanje::zcepanje:
MiniceRelja ja sam odusevljena, i mnogo mi je krivo sto ti slicice nisu samo malko vece! :(

Slične teme

Back