TORTE: recepti, saveti, ideje...

Treba mi recept za banana tortu a da nije ona sa rolatima,nego tipa kora,fil,banana i da moze pod fondan?

3 kore:5 jaja,5 kasika secera,1 puding od vanile
Fil:
1 litra gaziranog soka od narandze skuvati sa 4 pudinga od vanile+ secera po ukusu
kad se ohladi umutiti 1 margarin
redjati KORA-FIL-KOLUTI BANANE-UMUCEN SLAG -KORA....pa do kraja

ova je super,ali ne znam da li moze pod fondan:rumenko::mrgreen:

Vera i Unci ostala sam bez bonica, ali pamtim! Torte su vam fenomenalne!

A ovo sam danas pravila svekrvi tj. nosila prijateljici na poklon. Dodje svekrva pre par dana da mi naruci 2 torte, hoce zena da plati i ruke i materijal :zper:.Inace me vec duze vreme tera da pocnem da naplacujem ovo sto radim, kaze od nekog mora da se pocne, pa da bude prva :zcepanje:

za prijateljiciu koja mnogo voli mesec i zvezde

torta-mesec-i-zvezdice-1.jpg

tortamesecizvezdice-1.jpg

i za prijateljicinu ceru koja ide da studira u Pariz

torta--ajfelov-toranj-1.jpg

torta-ajfelov-toranj-1.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Visnja hvala na recepticu,svidjaju mi se sastojci i belezim je pa ce jednom ici na probu,sa obzirom da nisi sgurna dal moze pod fondan sacekace neku drugu lepu priliku kad bude isao slag ili za probu kuci,hvala jos jednom:hvala:

Nije valjda da niko ne zna neki recept za banana tortu koja moze pod fondan:(:confused:

Treba mi recept za banana tortu a da nije ona sa rolatima,nego tipa kora,fil,banana i da moze pod fondan?

mislim da ti je odgovor zapravo vec sadrzan u pitanju zar ne :) kora-fil-banana.napravi koru recimo od belanaca i oraha, fil kao za moskvu snit a umesto visanja i ananasa stavis banane.
p.s. i ako hoces da bude zanimljivije u jedan deo fil stavis malo seckanih oraha da malo krcka ili nesto sl....

Poslednja izmena:

Slične teme

Back