jaca_67
Aktivan član
- Poruka
- 1.010
Nesto malo i od mene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Rodjendanska!
Nemam bone ,ali ovo je prelepo!!!
JA SE ISKRENO IZVINJAVAM STO JE DOSLO DO ZABUNE ,PA MI SALJETE REPUTACIJE KOJE NE ZASLUZUJEM OVU TORTU PRELEPU JE PRAVILA LJUBA JA SAM JE SAMO KOMENTARISALA IZGLEDA SAM NESTO ZEZNULA PA SE NE VIDI DA NIJE MOJA IZVINI LJUBO ,A I SVI OSTALI BAS MI JE ZAO(((
Visnja vrati moju bonu....
ma zeno sto se izvinjavas ne verujem da ce ti iko zameriti
![]()
Jele, ili oblanda ili klasicna patispanj kora, ono jaja, brasno, secer
Ja imam slican problem, treba ponovo da pravim laptop, prvi put kada sam pravila sam kartonsku tacnu oblozila fondanom to je toliko bilo tesko da ne mogu da vam objasnimobicno muz isporucuje torte, za ovu smo isli oboje jer sam ja morala da drzim taj monitor da bi do odredista preziveo. Razmisljam se sta bih mogla umesto toga ali mi nista pametno ne pada na pamet.
drage majstorice torte su vam prelepe bonce vise ne dajua ja imam jedno pitanjce za mnoge koji su to radili .... treba da radim tortu na kojoj ce biti partizanov grb, molim za savet kako to da odradim (secem fondan kao slagalicu i to posle sklopim ili da porucim jestivu ratluk podlogu i zalepim na tortu....hvala unapred svima....
![]()
Evo torta za mog prasca
Pepa by Memento Cakes and things, on Flickr
I sve po njegovoj želji - Pepa, Džordž, mama i tata, baka i deka i svi drugari...Imamo i dan i sunce i noć i mesec i zvezdice (to je on sam vadio modlicama i sam stavljao na tortu)
A evo i kako sam meša fil
DSCN0573 by Memento Cakes and things, on Flickr