TORTE: recepti, saveti, ideje...

torte su vam prelepe, komentarisala sam u bonicama (koliko ih je bilo) a od mene...
princeza sirena
attachment.php

andjelina balerina
attachment.php

Meni su juce obe mladenacke malo ovlazile u frizideru ali vrlo malo samo zadnja strana znaci tamo gde se sliva voda u frizideru kad sam ih sinoc izvadila napolje posle par minuta su pocele da vlaze sa svih strana onda su ih odneli u hladnjacu i posle dva sata sve je bilo ok ja mislim da je to od vlage u vazduhu i toplote u mojoj kuhinji kao i pare sve u svemu on ce malo ovlaziti ali daleko od toga da ce se fondan rastopiti cisto je samo malo lepljiv pod prstima nista vise mislim da nema razloga za strah

Cilence prelepe torte, da kazem i ovde, zasluzuju da se pohvale svugde...
Ja se patila danas sa ovim ringispilom, nemamo vode vec drugi dan...malopre stigla, kada bi videli moju kuhinju pali bi u nesvest...
E da...eto da ne bude da Jaca savrseno pece kore...
Ispekli dve kore , susene, one bele za puslicu lili spanski vetar...kada sam ih izrucila raspale se u sto delova...kad se nisam slogirala:eek:
Bilo 3 sata, oni dolaze sada u 8, daj brze bolje muti, peci, duvaj, hladi...:evil:
I evo zavrsih je malopre...bem ti kore:mrgreen:
IMG_9130-1.jpg

Sad dodje zena, kaze ne mogu ipak da je smeste u restoran:evil::evil::evil:
Tempo mi je bio 200 na sat da je zavrsim i sta sad da joj kazem, moracu da je strpam u frizider jer oni kod kuce nemaju tako visoko mesta u frizideru, e sad bi mm rekao, ma sta te briga, neka se snalaze, ali ja ne mogu, nemam srca...tako da mora prenociti ovde, a kako ce konjici u frizider ne pitajte me, sve se plasim zbog kondenza, jer su od rojal mase...sad cu da izlijem jos po jedan par od svakih, pa da imam rezervu...

Slične teme

Back