.Ljuba.
Zainteresovan član
- Poruka
- 354
Moze recept izgleda superJa pravila " kremisimo " tortu. Ne po ovom Jacinom receptu, nego po nekom što ga imam već sto godina. Deci se dopada, jer nema kora. Kombinacija plazma keksa i filova.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze recept izgleda superJa pravila " kremisimo " tortu. Ne po ovom Jacinom receptu, nego po nekom što ga imam već sto godina. Deci se dopada, jer nema kora. Kombinacija plazma keksa i filova.
![]()
mamaKristina:ali da ima malo hrskavije korice
Ja bih se na ovu konstataciju izbečila ovakoMis'im, šta to uopšte znači???![]()
Visnja ova divna torta moze pod fondan?
Hvala sneki,pogledacu...najlepse mi je kad izmisle:"Ja bih da ne budu onako testaste korice,nego hrskavije,da bude cokoladna i sa narandzom"...I jedan carobni stapic uz to ako moze!!!!![]()
Misle sigurno na one kore kao za reformu...slobodno napravi te ako traze...a narandzu iscedi u fil koji kuvas na pari i dodaj narendanu koru od narandze, mozes i od dve kore...divna je torta kada se stavi ovako narandza...
Napravicu tu reformu,mislis i u fil da iscedim pomorandzu?Koliko od prilike,dve?Jer u koricu ide narendana narandza.Ona je nece pod fondan,nego samo onako obicnu.
imas recept negde na forumu ali ja neznam kako da ga nadjem