unchi
Domaćin
- Poruka
- 3.736
hehe minice imas drustvo... ni kod nas se ni torte ni kolaci ne pojedu... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

!Kod mene su svi,ali baš svi totalni i apsolutni čokoladoholičari!Ako nema kolača onda se tamani sve po redu
)

E a evo i mene sa jednim pitanjcem... ;-)
Hocete li mi reci koji je recept za cokoladu da onako lepo sija i da je onako glatka kada se namaze...
Recept i savet kako to da izvedem...
Sada ce se neke ovako ponasati...
![]()

) i u uputstvu za rernu koje je kao enciklopedija jasno pise da se baze korice ne peku sa ventilacijom! mozda je to problem. znam da su ili dragica ili stana imale problem sa macarons koji im nisu uspjevali bas zbog ventilatora!

pota:ja sam jednom pravila po povom receptu i moram reci da je torta bila toliko slatka da se nije pojela
Od minimalno do nenormalno slatkih, sve se tamani... Mada, kako je meni Jaca objasnila, taj šećer u stvari i " drži" te kore. Ja sam, posle prve probe ovih Jacinih kora probala i te po tvom receptu, i meni te nešto nisu uspele.
Od tada ne eksperimentišem.
ali vidim da musterijama isto tako odgovara..verov. kako je ko navikao.vesna korica:U celoj prici je bitno kako vas mikser umuti belanjak sa secerom ako secer ostane i ne umuti se onda se on rastopi pri pecenju i zato kore cure..

Ali meni su i dalje najlepše te sa 480 g šećera na 6 belanaca, iako su slatke. To mi je sasvim drugi tip kora od onih za kinder, gde na 8 belanaca ide valjda 16 kašika šećera.