Desavaju se i nama takvi pehovi. Jednom je covek dosao po tortu, zavrsena, ali teget, a on kaze da je trebalo da bude narandzasta!!!. Skidaj sve i menjaj.... Dok je on popio kaficu kod nas, mi smo sve odradili. Pa, secate se sigurno one torte koja nam je pala, pa sve iz pocetka dok su oni zavrsili posao koji su imali po Jagodini i popili kaficu kod nas

Desava se da zaboravimo da napisemo ime ili da ga pogresimo; jednom je bio Milos umesto Petar (pojma nemam kako), jednom Jana umesto Ana, jednom Tara umesto Sara (doduse za to je ona kriva, sacuvala sam snimak naseg razgovora), jednom Masa umesto Maša

((
Jednom smo zeznuli oblik, umesto cetvrtaste odradili smo okruglu. Desava nam se da pomesamo ukuse

Jednom smo imali dve iste dekoracije (hanna montana) za razlicite ukuse torti za dve zene, pa smo pogresnu dali prvoj zeni, a onda smo jurili po Jagodini da je stignemo, pre nego je iseku, da zamenimo, e to je vec bilo smesno
Jednom smo uradili grb partizana na torti, spakovali u kutiju, ljudi dosli po tortu iz Lapova i nisu hteli da otvaramo kutiju. Posle sat vremena me zove zena... pogresna dekoracija. Kaze -nema veze, -docice oni, samo da ispravimo! Oni su hteli zensku koja iskace iz poklona u partizanovom dresu, nismo se razumele, a dete place... Pored svih torti koje smo tada imali, jos mi je samo trebalo da ponovo pravim neku tortu aaaaaaaaaa I opet, oni su pijuckali kafu, a mi smo radili...
Streeeees, naravno. Pitaju me ponekad, da li mi smeta kada me gledaju dok radim?! Ma kakvi, uopste nemam problema