TORTE: recepti, saveti, ideje...

Moram se nadovezati na gore spomenutu priču . Ja za vikend pravim za bratanicu tortu za 16. rodjendan . Prošle godine mi dali odrešene ruke , ja se pronašla u temi i svi bili zadovoljni . Ove godine kaže jetrva da pravim nešto u fazonu folklora ( opanci , jelek , bluza ... ) Da se niko ne naljuti , ja volim pogledati sa vremena na vreme neke lepe nastupe ali sam sa folkolorom na Vi . I danima već samo razmišljam o toj torti a ništa mi se ne svidja , a na netu ništa . Imam neke ideje ali nikako da se pomerim s mesta . A i mrzovoljna sam ovih dana totalno ! Tako da Vas potpuno razumem !:evil:

attachment.php

attachment.php

Ajoooj, ZD, ode moja dijeta, već sam nakupila 10 kila, samo što sam gledala ovu divotu.

Potrebna mi je pomoć: mama je poručila za svoju ćeru, koja studira arheologiju, neku tortu na tu temu. Kupila mi je i plastične kosture raznih dinosaura. Nešto malo imam predstavu, ali za svaki savet i pomoć sam jako zahvalna.

Izvinjavam se zbog: Ja i moja srpska jezika. Ne ide mi danas, nešto sam umorila sive vijuge.

Slične teme

Back