TORTE: recepti, saveti, ideje...

I ja imam jednu kumovsku. Nije za pare, nego za slavu, ali sam ja jako zadovoljna, i jako ponosna na sebe. :cool:

Mlada

dy5bok.jpg

i mladoženja

2mg2gt4.jpg

i zajedno

2e235hx.jpg

Torte su zoja i grčka, imaju zajedno 8,5kg i prekrivala sam ih fondanom "sweet deco". Beli je ok, ne vidim razliku između njega i barvalo, a crni je očajan. Neelastičan, kao da sam ga ja pravila sa neadekvatnim šećerom u prahu pa bojilaa crnom bojom. Jednom rečju - očajan. Ne znam kakav je barvalov u boji, nikada ga nisam koristila ni u jednoj boji sem belog, ali ovaj crni ne preporučujem. :evil:

videla sam postupak bas za ovu tortu gde se crtalo po papiru, pa se sa papira prenosilo na tortu..iskreno ta varijanta bi mi vise odgovarala jer sta ako pogresim? kako ispraviti ako crtas direktno na tortu?

Ovo jeste radjeno prvo na papairu ili silikonskoj podlozi pa preneto, ali nije royalom nego SugarVeil-om. Zato je moguce preneti ga na ivice. A royalom se radi direktno na torti, mada ja nisam nikad radila na coko glazuri, nisam ni sigurna da bi moglo, a da se pritom ne osteti glazura.

Slične teme

Back