TORTE: recepti, saveti, ideje...

easab5.jpg

E ovo za kozmeticke salone me nasmija samo tako, sduper ste curke, pravo me oraspoloziste :zcepanje: :rotf:
Super ste vi meni sve objasnile, ja ne znam za tu tehniku, a tek ni kako da je primjenim na torti :dash:Kako li cu ja ovo da uradim,a a da koliko - toliko lici na ovo?

Nemoj tom tehnikom. Jedino ne znam kako da preneses sliku na tortu, ja bih to radima slobodnom rukom. Oboji prvo najsvetlije delove, a onda polako senči tamnijim bojama. Bar ja tako uvek radim kad crtam. I da znaš verovatno će ti trebati mnooogo vremena da sve završiš ako torta treba da bude baš ovakva. Nadam se da bar možeš adekvatno i da je naplatiš. Da sam bliže, rado bih ti pomogla pošto volim da crtam ali... E, možeš i da odeš do kozmetičkog salona pa da njih zamoliš za pomoć. :zcepanje:

Jao, Ivana, nasmijah se opet smao tako.
E da si mi blize, ma lako bih ja, onda bih i slag usavrsila, ne samo crtanje!!!
Ma znate kako cu ja to, posto torta treba da bude na 2 sprata bez ovih grancica, naravno, najlaksi dio su izbacile, ovaj gadni ostavile, ja cu to sa ovim patchwork sjekacem
http://www.slatkidekor.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=61&category_id=13&option=com_virtuemart&Itemid=64
ja sam njima to sad predlozila i one se slazu, da je crtanje previse zahtjevno i skupo, pa cu ovim da isjecem, obojim pink i zeleno i vozi, bolje tako nego da budem akademski slikar

Pa ako su se one već složile onda ti je to definitivno najlakši i najbrži način.
Pa da, one su neki dan poslale sliku i pitale da li moze, ja rekla da cu se raspitati, pa eto bile su maloprije i eto, ja im sve pokazem i onaj video sto je jele nasla, one kazu ma nema sanse da se toliko treba truditi.
Ali, kome je crtanje bensedim, neka samo navali, najbitnije je sacuvati zivce :-)

Pa da, one su neki dan poslale sliku i pitale da li moze, ja rekla da cu se raspitati, pa eto bile su maloprije i eto, ja im sve pokazem i onaj video sto je jele nasla, one kazu ma nema sanse da se toliko treba truditi.
Ali, kome je crtanje bensedim, neka samo navali, najbitnije je sacuvati zivce :-)

Daco, slijedeći puta probaj brush embroidery tehniku. Jednostavna je, brzo gotova, a super efektna. radila sam prije par mjeseci, a totalni sam antitalent za crtanje :D :D
možeš raditi sa bc-om ili sa royalom..
evo link:

A kakve su ti to debele kore? Ako su malo krivudave to ces zakamuflirati filom illi puter kremom.
Jer vecina nas ovdje tezi sto tanjim koricama. Ti si vjerovatno mislila na one klasicne patispanj kore, jaja, secer i brasno, ili malo kakaa, ili kostunjavog voca.
U svakom slucaju, ja dok pecem kore moram da iz plehova ih odmah vadim van jer nemam toliko plehova koliko mi treba kora, neke se lakse izvade dok su jos tople, neke kad se ohlade.

drage djevojke
prvo da se pohvalim:)
moj sin lazar je upisao bogosloviju(ljubi ga majka):heart:
posto je trenutno post hocu da napravim neku dobru posnu tortu da odnesem u crkvu.trenutno sam u euforicnom stanju i puna kuca nemam vremena da ganjam po arhivama i netu
molila bih u slucaju da je neko pravio da mi linka
e ,da i da nije sa sojinim mlijekom(to mije sin strogo podvukao
hvala vam jos jednom i sve vas ljubim

Slične teme

Back