sanja d
Aktivan član
- Poruka
- 1.134
ja uvek pecem malo vece kore,ne puno,tako da i ako ostane,nije veliki kal,ali pored moje dece nema sta da ostane
i bas kao sto domacica rece obrucom isecem koricu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dve kore ,,lagano,, mogu da se peku u rerni sa ventilatorom. Zato je rerna sa ventilatorom i izmišljena.Mogu li 2 kore istovremeno da se peku u rerni sa ventilatorom?
Hoce li biti ravnomerno ispecene?
Pitanje koje me vec danima muci: Imam napravljenog Minjinog fondana...kupila sam gel boje pa rekoh malo da vezbam pa sam odvojila delove i bojila ih * super su ispale boje...ali mi se fondan cepa, nekako je brasnjav i nije onako kako bih rekla "plastelinast"....nekako se cepa i drobi...cak iako namazem ruke margarinom to je muka da se nesto izmodeluje...sta da radim??
probaj samo na sekund da ga stavis u mikrotalasnu
ali pazi moze unutra da bude vruc
Nema veze što će unutra da bude vruć. Mešati ga dok se ne prohladi, pa ga rukama smesiti. Tako sam ja imala parče belog fondana pitaj boga od kada, i taako sam uradila, pa crtala one ikone na njemu.
nemam mikrotalasnu...imala dala je mami jer mi nije nicemu sluzila...jel moze u obicnu rernu?