MinicaRelja
Aktivan član
- Poruka
- 1.542
Pa Domacice nikad se ne zna, mis'im ja i ovo radim sa tim ciljem kome sam sve bliza 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

moze mala pomoc za mamu pocetnicu ako neko zna...sin mi trazi za rodjendan ninja kornjace i lego ninje....jel zna neko neki tutorial za ninja kornjace?

Pitanje je upućeno onima koji koriste eriksonov šlag. U junu sam kupila šlag, na kesi piše da je pakovan u maju i da mu je rok trajanja 12 meseci. Stajao mi je u špajzu, na suvom, i od njega se napravio kamen. Toliko se zgrudvao da bih nekom mogla njime razbiti glavu.Evo kako izgleda.
![]()
Dalje. Nije više beo, nego je žućkast, i nenormalno miriše na mleko u prahu? Ima li neko ovakvo iskustvo?
Prosejala sam ga kroz cediljku, umutila i probala, i može da se jede, ali i dalje je ostao žućkast. Koji mu je đavo? Dešavalo mi se da se ugrudva kada mi ostane otvorena kesa, a to mi se redovno dešava, jer ja nikada ne potrošim kg šlaga odjednom, ali šta mu je kada je bio zatvoren? Juče mi muž kupio 2kg, i piše da je pakovan u junu, i ko zna šta će mu biti do decembra, do kada će mi verovatno trajati.![]()
I ne iznenadi me kada se zgrudva otvoren, ali ovo je bilo fabrički zatvoreno, i stajalo je na mestu gde nema šanse da ima vlage, gde mi stoji brašno, šećer, giz, puding.

ZD ja dosta torti radim sa slagom mnooogo vise nego sa fondanom i apsolutno mi nijedan ne odgovara kao C slag dosta je cvrst a ukus mu je fantastican koristim oba i krem slag i slag svi ostali nemogu ni da se porede a probala sam sve sto mi je doslo pod ruku cak i fondan se ne topi na njemu kad se slag malo stegne
Daco, kako izgleda taj moravkin???
verovatno jer mi imao u okolini Diss, ne znam mozda lupam, ali ovaj slag mi je potpuno stran... Ali, da se vratim na moje odusevljenje-jer ja kupujem Dobro u Disuu i zadovoljna sam, cak sto vise prezadovoljna!! Nego, sve sam mislila da sam ja to uvrtela u glavu da verovatno on i nije dobar nego sam ja navikla na njega, a bolji nisam probala, ali eto-to je to definitivno je to moj pogodak kad mi vec ide sa njim