TORTE: recepti, saveti, ideje...

Evo nesto i od mene
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

konacno sam kupila leptirice i slova pa sam trpala i gde treba i gde netreba:zcepanje::zcepanje:

:sad2:
moze mala pomoc za mamu pocetnicu ako neko zna...sin mi trazi za rodjendan ninja kornjace i lego ninje....jel zna neko neki tutorial za ninja kornjace?

http://www.lovelytutorials.com/forum/showthread.php?t=3183
ne znam da li je kasno, ja sad terk vidjeh pitanje. Inace, ja sam svoju figuricu pravila tako sto sam gledala sliku istampanu od naprjed i nazad sa neta, a tek kasnije je postavljen na ovom sajtu tutorijal, to je moj omiljeni sajt i na njemu nadjem sve sto mi treba

Pitanje je upućeno onima koji koriste eriksonov šlag. U junu sam kupila šlag, na kesi piše da je pakovan u maju i da mu je rok trajanja 12 meseci. Stajao mi je u špajzu, na suvom, i od njega se napravio kamen. Toliko se zgrudvao da bih nekom mogla njime razbiti glavu. :( Evo kako izgleda.

ncjwuh.jpg

Dalje. Nije više beo, nego je žućkast, i nenormalno miriše na mleko u prahu? Ima li neko ovakvo iskustvo?

Prosejala sam ga kroz cediljku, umutila i probala, i može da se jede, ali i dalje je ostao žućkast. Koji mu je đavo? Dešavalo mi se da se ugrudva kada mi ostane otvorena kesa, a to mi se redovno dešava, jer ja nikada ne potrošim kg šlaga odjednom, ali šta mu je kada je bio zatvoren? Juče mi muž kupio 2kg, i piše da je pakovan u junu, i ko zna šta će mu biti do decembra, do kada će mi verovatno trajati. :(

Imamo isto iskustvo! Ovo je najgori slag koji sam probala! Uzasno smrdi, zgrudva se.. ma cist promasaj... mozda zbog tog sto mi stoji mesec - dva ...ali rok mu je jos 9-10 meseci!

meni se ovo desavalo samo kad odem na letovanje pa ostane naceta kesa,ali nije zuteo,mozda je negde pokupio vlagu...i dalje je to slag sa kojim ja najvise volim da radim i koji me nikad nije izneverio,probajte moravkin on mi je na drugom mestu po ukusu,cvrstoci i svemu sto slag treba da ima isto je jako lep

Na ovoj mojoj slici se i vidi ta žućkasta boja. :( I ne iznenadi me kada se zgrudva otvoren, ali ovo je bilo fabrički zatvoreno, i stajalo je na mestu gde nema šanse da ima vlage, gde mi stoji brašno, šećer, giz, puding.

Meni je moravkin šlag super za sve, sem za ruže. Ne znam kako bih to objasnila, ali nema mi teksturu za ruže, neće da se prekine nit, nego se nekako razvlači. Najbolji od svih ispobanih do sada, bez konkurencije meni je ovaj
244ct36.jpg

ZD ja dosta torti radim sa slagom mnooogo vise nego sa fondanom i apsolutno mi nijedan ne odgovara kao C slag dosta je cvrst a ukus mu je fantastican koristim oba i krem slag i slag svi ostali nemogu ni da se porede a probala sam sve sto mi je doslo pod ruku cak i fondan se ne topi na njemu kad se slag malo stegne

ZD ja dosta torti radim sa slagom mnooogo vise nego sa fondanom i apsolutno mi nijedan ne odgovara kao C slag dosta je cvrst a ukus mu je fantastican koristim oba i krem slag i slag svi ostali nemogu ni da se porede a probala sam sve sto mi je doslo pod ruku cak i fondan se ne topi na njemu kad se slag malo stegne

Pa zar nisam ja ovo isto rekla?

Hvala ti ZD :***** srce si!! Ali odusevila si me s tom informacijom, jer kad sam ugledala kesu rastuzila sam se jer na mojoj teritoriji to nisam vidjala :( verovatno jer mi imao u okolini Diss, ne znam mozda lupam, ali ovaj slag mi je potpuno stran... Ali, da se vratim na moje odusevljenje-jer ja kupujem Dobro u Disuu i zadovoljna sam, cak sto vise prezadovoljna!! Nego, sve sam mislila da sam ja to uvrtela u glavu da verovatno on i nije dobar nego sam ja navikla na njega, a bolji nisam probala, ali eto-to je to definitivno je to moj pogodak kad mi vec ide sa njim :D

Slične teme

Back