TORTE: recepti, saveti, ideje...

Niko nije ukrasavao Seherezadu fondanom?!
E da znate ja rizikovala i nije lose ispalo, oblozila sam keksom sa svih strana pa sam namazala buter krem i fondan i superiska! :zper:

pic0605.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

mixlb.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Evo ja pravila po prvi put fondan i prekrivala po prvi put tortu istim..
ja sam zadovoljna kako je ispalo,posto je radjena brzinski i bez ikakvog alata..
ukrase seckala nozicem a tortu glancala kasikom..(posto sam u sr i ovde nemam nista od potrebnog)..
za prvi put i nije lose..ima puno nedostatka ali moze da prodje..
tortu sam pravila bratancu za 8 rodjendan i on a i svi ostali klinci su bili odusevljene...sto mi je i bilo najvaznije...

attachment.php

attachment.php

moskva i zoja a ukrasavala sam je po uzoru na ellorinu tortu..ta mu se najvise svidela..morska..posto se upravo vratio sa letovanja...:zper:

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku jaca_67.

:( a divne su, jaco, stvarno zasluzila si bonicu definitivno.

Da vas pitam - kako bih mogla da improvizujem da napravim sekac u obliku puzzle? Uopste mi nista ne pada na pamet sem da uzmem jedan deo iz detetove slagalice i da ga utisnem u fondan pa onda po ivici da secem a to bi trajalo godinama:roll::hahaha:

http://www.lovelytutorials.com/forum/showthread.php?t=246

Drage moje evo jednog slonceta....licno nisam bas mnoogo odusevljena kako mi je ispao ali bukvalno 5 min. pre pocetka dekorisanja saznala sam da sam u drugom stanju, ruke su mi se tresle :), tako se nadam da mi nece niko zameriti, a i ide na poklon pa se nadam onom poklonu se u zube ne gleda ha ha ha ha
attachment.php
attachment.php

Poslednja izmena:

Slične teme

Back