fondantorte
Primećen član
- Poruka
- 857
evo kako je sve ispalo... zlatokosa na svojoj torti ceka preuzimanje.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Djevojke grupna pohvala za sve torte!!!Zaista ima divnih!
Od mene jedan motor i motorista.
Znam da je motor prilično jadan i kritike koje sam dobila od muža....ugl dao mi je do znanja da sam mogla i bolje
ali moram priznati da je ovo bila najteža figura koju sam radila do sada.
![]()

Ja sam se trudila..nocima nisam spavala..imala sam muka i poteskoca ali sam zadovoljna. Znam da su Petru Panu ruke oooogroomne, znam i da sam ZABORAVILA obrve da mu nacrtam (tako mi i treba kad sve vicem to cu posle!!), i tako....Brod je bio od plazme, i usput nam je poceo pucati grrrrrrr..tezina ga vukla, uzas..ali izdrzao je nekako! E, sad..hocu da vam kazem (vi koje radite za decu vec to znate i mislim da nema boljeg osecaja od tog)-kada sam unela tortu u igraonicu (odnosno mm) deca su vristala (bilo ih je vise od 20-oro), skakala za tortom, vukla mm da je spusti..a kad je slavljenik trebao da duva svecicu, jedva su tri vaspitacice uspele da ih sadrze..svi su nagrnuli na tortu, poceli da je "cupaju", kidali zvezdice, skolkice, kamencice 
Nemate pojma kako sam se smejala, nisam mogla da verujem sta rade, i kakvo je njihovo odusevljenje!!!!

))