Visnja Aleksic
Primećen član
- Poruka
- 825
stvarno su toorte prdivne
daco, zvoncice,tenesa

daco, zvoncice,tenesa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stvarno su toorte prdivne
daco, zvoncice,tenesa![]()
Zašto ja ne vidim Irenine torte sa str.34
Imam i ja jedno pitanje.. u pitanju je Moskva torta. Prvi put sam je pravila pre 3 meseca (slika levo) i ispala je savrseno! Torta je bila preukusna, cak ja koja ne volim vocne torte sam je jela i bila sam odusevljena! Drugi put sam je pravila pre nekoliko dana, onda kad mi je torta "spala" to je ta tortica (desno slika) I pitanje je-zasto je skliznula? Skliznula je osmah posle prve donje kore... a zaista sam sve radila po receptu kao i prvi put! I dok sam je pravila nigde nisam predvidela da ce biti problema, stvarno fil je bio super, bas taman.. voca takodje po receptu tacno.. kore su bile super, ma sve je bilo ok! Ali odmah nakon filovanja, tj jos gore-kad sam je nasarala, ona je skliznula.. i kasnije mi se nije ni svidela torta! Nije bila ukusna kao prvi put, cak vidim i razliku kad sam je sekla, ova druga je dosta meksa od prve koju sam pravila... Sta vi mislite, sta sam uradila??
Pogledajte prilog 191561
Sve torte su prelepe ,svaka cast
Ceco ova dugmence bebi torta je med,super ideja![]()
Evo i od mene jedne završene i isporučena u 24 sata
![]()
Koja kremasta torta može imati kilažu od 5kg? Ili 2,5 kg pa da poduplam meru, al da ne bude jako niska? A pod kremasto žena misli sa što više fila a jedna kora...