silver-girl
Zainteresovan član
- Poruka
- 315
www mira:Volite li da pravite torte..
Ovaj
pa ja bas i ne umem da pravim, ali sam htela da pitam za jednu tortu koja se zove BOEMSKA TORTA ako neko od vas zna neka mi napise recept. Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
www mira:Volite li da pravite torte..
pa ja bas i ne umem da pravim, ali sam htela da pitam za jednu tortu koja se zove BOEMSKA TORTA ako neko od vas zna neka mi napise recept. Imaš na Mirinom sajtu, pogledaj! :wink:silver-girl:www mira:Volite li da pravite torte..
Ovajpa ja bas i ne umem da pravim, ali sam htela da pitam za jednu tortu koja se zove BOEMSKA TORTA ako neko od vas zna neka mi napise recept.
Hvala
Uh... To sam negde imala...silver-girl:www mira:Volite li da pravite torte..
Ovajpa ja bas i ne umem da pravim, ali sam htela da pitam za jednu tortu koja se zove BOEMSKA TORTA ako neko od vas zna neka mi napise recept.
Hvala

smeh:sad vidim da ima kod Mire... Imaš čak i sliku a mislim da je to isti recept koji sam imala i ja.
Pozdrav!
http://www.uputstva.co.yu/recepti/torte.htm

I ja sad tek vidim da je Gošćica napisala istosilver-girl:smeh:sad vidim da ima kod Mire... Imaš čak i sliku a mislim da je to isti recept koji sam imala i ja.
Pozdrav!
Thanks videla sam![]()
ops: . Promaklo mi... Izvinjavam se. smeh:I ja sad tek vidim da je Gošćica napisala istosilver-girl:smeh:sad vidim da ima kod Mire... Imaš čak i sliku a mislim da je to isti recept koji sam imala i ja.
Pozdrav!
Thanks videla sam![]()
ops: . Promaklo mi... Izvinjavam se.
I samo da dodam da belanca za kore mutim posebno... neposredno pre pecenja svake.
:wink:Ako je neka "mesna" tortica jel može i šef da se udene?Goscica:Miro, za ovu reklamu dodjes smehuljici i meni neki slatkish... dobro ajde, moze i slanish...:wink:
:wink: Pa kakvi bi mi bili, kad ne bi dopustili šefu da se udeneEspanol:Ako je neka "mesna" tortica jel može i šef da se udene?Goscica:Miro, za ovu reklamu dodjes smehuljici i meni neki slatkish... dobro ajde, moze i slanish...:wink:
:wink:
?
Pa ja mislio da te mnogo ne gnjavim sa tim komplikovanim tortama.www mira:Ma nije mi problem vas dve.Jedna torta, ništa lakše. Nego ovi šefovi, oni uvek prave problem.On bi neku mesnu tortu.Vidi ti njega. :wink:
A ja baš danas napravila DOMACI KEKS ,onaj na vodenicu( ko nema može i sa modlama)pa ko hoce neka izvoli.
www mira:Ma nije mi problem vas dve.Jedna torta, ništa lakše. Nego ovi šefovi, oni uvek prave problem.On bi neku mesnu tortu.Vidi ti njega. :wink:
A ja baš danas napravila DOMACI KEKS ,onaj na vodenicu( ko nema može i sa modlama)pa ko hoce neka izvoli.
Za kore za tortu je jako važno da sve radiš tačno određenim redosledom (onako kako piše u receptu) i da nikako ne staviš da se peče pre nego što je rerna zagrejana. To su dva najčešća razloga zašto kore "spadnu", onima koji su iskusniji u pravljenju ne pada na pamet da to i napomenu, jer se, kao, podrazumeva.... I nemoj da se obeshrabiš, "niko se nije naučen rodio", nema tu nekog posebnog talenta, samo praksa! :wink:*misutka*:Torte brrr, to mi je noćna mora. Htela sam danas da mužiću za rodjendan napravim sladoled tortu(kaže moja keva: e super ti je ta, laka ti je za pravljenje :shock: )Ali ja očigledno nisam nasledila od mame gen za pravljenje pomenutih poslastica. Prva kora mi nije ispala kako treba, slabo je narasla.Tu sam izgubila motivaciju za dalje(jer za 4 god. braka ovo je ne znam koji put, da nisam uspela da ispečem koru za tortu...)i prešaltovala se na nešto lakše. Elem, napravila sam rozen(moju omiljenu, hi hi), naravno sa kupljenim koricama. Sad se samo nadam da mužić neće mnogo da primeti razliku(u odnosu na sinoć najavljivanu njegovu omiljenu sladoled tortu) :?
neću da dajem recept, jer sam videla da ga već ima na Mirinom sajtu.(Mirka, plati mi za reklamu).Pozdrav
Pozdrav!sanja:www mira:Ma nije mi problem vas dve.Jedna torta, ništa lakše. Nego ovi šefovi, oni uvek prave problem.On bi neku mesnu tortu.Vidi ti njega. :wink:
miro, idolu... mmmmmmm keks.... a imam i onu aparaturu sto se menjaju "izlazni" delovi pa keks bude razlicitih oblika.

*misutka*:Torte brrr, to mi je noćna mora. Htela sam danas da mužiću za rodjendan napravim sladoled tortu(kaže moja keva: e super ti je ta, laka ti je za pravljenje :shock: )Ali ja očigledno nisam nasledila od mame gen za pravljenje pomenutih poslastica. Prva kora mi nije ispala kako treba, slabo je narasla.Tu sam izgubila motivaciju za dalje(jer za 4 god. braka ovo je ne znam koji put, da nisam uspela da ispečem koru za tortu...)i prešaltovala se na nešto lakše. Elem, napravila sam rozen(moju omiljenu, hi hi), naravno sa kupljenim koricama. Sad se samo nadam da mužić neće mnogo da primeti razliku(u odnosu na sinoć najavljivanu njegovu omiljenu sladoled tortu) :?
neću da dajem recept, jer sam videla da ga već ima na Mirinom sajtu.(Mirka, plati mi za reklamu).Pozdrav
Espanol:Pa ja mislio da te mnogo ne gnjavim sa tim komplikovanim tortama.www mira:Ma nije mi problem vas dve.Jedna torta, ništa lakše. Nego ovi šefovi, oni uvek prave problem.On bi neku mesnu tortu.Vidi ti njega. :wink:
A ja baš danas napravila DOMACI KEKS ,onaj na vodenicu( ko nema može i sa modlama)pa ko hoce neka izvoli.![]()
Hvala na savetima i podršci!smeh:Za kore za tortu je jako važno da sve radiš tačno određenim redosledom (onako kako piše u receptu) i da nikako ne staviš da se peče pre nego što je rerna zagrejana. To su dva najčešća razloga zašto kore "spadnu", onima koji su iskusniji u pravljenju ne pada na pamet da to i napomenu, jer se, kao, podrazumeva.... I nemoj da se obeshrabiš, "niko se nije naučen rodio", nema tu nekog posebnog talenta, samo praksa! :wink:*misutka*:Torte brrr, to mi je noćna mora. Htela sam danas da mužiću za rodjendan napravim sladoled tortu(kaže moja keva: e super ti je ta, laka ti je za pravljenje :shock: )Ali ja očigledno nisam nasledila od mame gen za pravljenje pomenutih poslastica. Prva kora mi nije ispala kako treba, slabo je narasla.Tu sam izgubila motivaciju za dalje(jer za 4 god. braka ovo je ne znam koji put, da nisam uspela da ispečem koru za tortu...)i prešaltovala se na nešto lakše. Elem, napravila sam rozen(moju omiljenu, hi hi), naravno sa kupljenim koricama. Sad se samo nadam da mužić neće mnogo da primeti razliku(u odnosu na sinoć najavljivanu njegovu omiljenu sladoled tortu) :?
neću da dajem recept, jer sam videla da ga već ima na Mirinom sajtu.(Mirka, plati mi za reklamu).PozdravPozdrav!
dogovorenowww mira:*misutka*:Torte brrr, to mi je noćna mora. Htela sam danas da mužiću za rodjendan napravim sladoled tortu(kaže moja keva: e super ti je ta, laka ti je za pravljenje :shock: )Ali ja očigledno nisam nasledila od mame gen za pravljenje pomenutih poslastica. Prva kora mi nije ispala kako treba, slabo je narasla.Tu sam izgubila motivaciju za dalje(jer za 4 god. braka ovo je ne znam koji put, da nisam uspela da ispečem koru za tortu...)i prešaltovala se na nešto lakše. Elem, napravila sam rozen(moju omiljenu, hi hi), naravno sa kupljenim koricama. Sad se samo nadam da mužić neće mnogo da primeti razliku(u odnosu na sinoć najavljivanu njegovu omiljenu sladoled tortu) :?
Hocu, kada bude degustacija da dodješ.A ono što bude na degustaciji ti je isplata.Nego što ne napravi onu VELIKU SLADOLED TORT.Nema kore.Ko GROM je.Ne možeš da omaneš.Nego si se oma uhvatila za kore. Znaci, nazad na recept i popravni, pa javi kako je bilo.