Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
Jes vala i ja sam navikao, mada torba kada se otvori ima veliku rupu, pa mi ono malo de gute,
ali ajd... Sinnke rulz
ali ajd... Sinnke rulz

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ne vidim zasto se koristi, slobodni ljudi ujedinite se i ukinimo zajedno ovaj debilni izraz
I ne vidim zasto se koristi, slobodni ljudi ujedinite se i ukinimo zajedno ovaj debilni izraz
Oho pa ko se to meni vratio....Bwaca ljubav moja....i meni je odvratan taj izraz možemo da ga preinačimo i u kwesanje
![]()
O`s da me torbas il` da te ispljeskam po guzi.![]()
![]()
svi silama se odupirem od tog izraza![]()
ti ne znas ni sta je seks a kamoli torbanje. ajde ti lepo plazmicu i mleko i odgledaj strumfofe pa na papanje.
pa svakako znam bolje nego ti. Bogohulna devojko niskog morala (koja je jos debela
)
ti ne znas ni sta je seks a kamoli torbanje. ajde ti lepo plazmicu i mleko i odgledaj strumfofe pa na papanje.
Bwaco ljubavi...pa gdi si mi ti...jel si za torbanje ili za kwesanje?
![]()
složiću se, ako dozvolite...
imam devojku, tako da sa tobom nista sorry.
izdajnice! izdao si me, zbog devojke nivoa -3
Aj da je barem okacila sliku pa da jos razumemo.
izdajnice! izdao si me, zbog devojke nivoa -3
Aj da je barem okacila sliku pa da jos razumemo.
ne vrednujem ljude na osnovu toga kako izgledaju...