tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
e tako. svi nek vide šta si lupio.

joj koliko se nisam oavko smejala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volim sisate mushkarce.![]()
Da li ste pristalica toplesa ili ne i gde su granice u godinama kada je u pitanju suncanje u toplesu?
koji hc bullshit.Za izlagati suncu je izgovor..posto muskaci izlazu iste....za mladje si u pravu..govorim uopsteno..zene koje su nesigurne..stidljive..gase svetlo..
ja se ne suncam... nikako, pa ni u toplesu.Da li ste pristalica toplesa ili ne i gde su granice u godinama kada je u pitanju suncanje u toplesu?
koji hc bullshit.
Ne vidim neku veliku razliku između toplesa i pokazivanja sisa na bilo kom drugom mestu. Po meni je degutantno videti devojku u vrućim pantalonicama, iz kojih joj je pola dupeta ispalo napolje, na predstavi u pozorištu ili kumu na svadbi sa tooooliko dubokim deholteom da joj pop hladno gleda bradavice. To su momenti kada treba razmisliti o estetici i kulturi. I nema to nikakve veze sa godinama. Više sa ezibicionizmom. Jer da neko hoće da osunča grudi, radio bi to na sopstvenoj terasi ili u svom dvorištu. Druga je stvar kada te iste grudi želi da pokaže svima. Što je takođe ok. Sto ljudi, sto čudaka.
e pa procitala sam nazalostNaravno..i ovde prosipam iskustvo..c c c..ako citiras post onda bar procitaj sta je njemu predhodilo.
e pa procitala sam nazalost
a glupost ostaje glupost
i sto brises postove
opet iskustvo![]()
može da briše kolko oće, zato sam ja ovekovečila izjavu dana.
bojim se da ih je bilo vise.može da briše kolko oće, zato sam ja ovekovečila izjavu dana.
bojim se da ih je bilo vise.
p.s.nemam male sike![]()
a ko ce tebe da spase?Ne boj se..sad ce robin da te spase...sad si dodala ps..c c c a nisam tebi ni rekao..
a ko ce tebe da spase?![]()
![]()
Da li ste pristalica toplesa ili ne i gde su granice u godinama kada je u pitanju suncanje u toplesu?