TOPLES - ZA I PROTIV

Ma parka , ja pricam o onima koje bi to ionako uradile. Ako neko voli da se sunca u kupacem ili bez kupaceg to je u potpunosti njegov izbor. Ja kritikujem samo one koje se femkaju oko toga , ko da su uradile nesto sacuvaj boze nemoralno...

A osim toga , ne skidas ti kupaci da bi svima poturila dude pod nos , nego ga skines jer se tako osecas prijatnije i celo telo ti ravnomerno pocrni...samo radi svog sopstvenog uzivanja u suncu i moru, sta me pa briga da li ce ili nece neko da balavi na to...to je sasvim njegov problem

Da li ste pristalica toplesa ili ne i gde su granice u godinama kada je u pitanju suncanje u toplesu?

Ne vidim neku veliku razliku između toplesa i pokazivanja sisa na bilo kom drugom mestu. Po meni je degutantno videti devojku u vrućim pantalonicama, iz kojih joj je pola dupeta ispalo napolje, na predstavi u pozorištu ili kumu na svadbi sa tooooliko dubokim deholteom da joj pop hladno gleda bradavice. To su momenti kada treba razmisliti o estetici i kulturi. I nema to nikakve veze sa godinama. Više sa ezibicionizmom. Jer da neko hoće da osunča grudi, radio bi to na sopstvenoj terasi ili u svom dvorištu. Druga je stvar kada te iste grudi želi da pokaže svima. Što je takođe ok. Sto ljudi, sto čudaka.

Ne vidim neku veliku razliku između toplesa i pokazivanja sisa na bilo kom drugom mestu. Po meni je degutantno videti devojku u vrućim pantalonicama, iz kojih joj je pola dupeta ispalo napolje, na predstavi u pozorištu ili kumu na svadbi sa tooooliko dubokim deholteom da joj pop hladno gleda bradavice. To su momenti kada treba razmisliti o estetici i kulturi. I nema to nikakve veze sa godinama. Više sa ezibicionizmom. Jer da neko hoće da osunča grudi, radio bi to na sopstvenoj terasi ili u svom dvorištu. Druga je stvar kada te iste grudi želi da pokaže svima. Što je takođe ok. Sto ljudi, sto čudaka.

Чадор и фереџа на плажи - и све фино културно и без егзибиционизма! :wink:

Back