Top 10 najslađi anime momci

Bez uvreda.
Dokazano je da muskarci koriste samo jednu hemisferu mozga, a zene obe, dok muskarci imaju vise priznatih naucnika u svetu.. Tako da, nemoj vredjati muski rod samo zato sto nemozes drugacije da se izvuces iz situacije. Da nema naseg pipka, ne bi ti bila ziva sad.

Ono je bila šala,šta se pališ odma'....:roll:
Uostalom,nisam se tebi ni obraćala.
p.s.džabe ti korišćenje jedne ili obe hemisfere mozga,kad ste uvek bili predvidljiviji od žena...
Naravno,ne svi,ali opet....Uostalom,kad si već pomenuo,lako je tebi napraviti dete,aj ga ti nosi 9 meseci i porodi se,pa onda nešto reci kad se sada javljaš a niko ti nije ništa rekao....tj.napisao....
a na kakvo izvlačenje iz situacije misliš?Ne vidim iz čega imam da se izvlačim.

Poslednja izmena:
p.s.džabe ti korišćenje jedne ili obe hemisfere mozga,kad ste uvek bili predvidljiviji od žena...
Naravno,ne svi,ali opet....Uostalom,kad si već pomenuo,lako je tebi napraviti dete,aj ga ti nosi 9 meseci i porodi se,pa onda nešto reci kad se sada javljaš a niko ti nije ništa rekao....tj.napisao....

Ovako sam nesto slicno ja htela da kazem... Dzabe vama vas visuljak kad zena mora da ga rodi. :lol: Ali nebitno.
Samo jos nesto, ja ovu temu nisam napravila da bismo raspravljali koji je pol uspesniji nego da postavljate cute anime decke ;) Radujem se novim slikama :D

Ovako sam nesto slicno ja htela da kazem... Dzabe vama vas visuljak kad zena mora da ga rodi. :lol: Ali nebitno.
Samo jos nesto, ja ovu temu nisam napravila da bismo raspravljali koji je pol uspesniji nego da postavljate cute anime decke ;) Radujem se novim slikama :D

I ja se radujem,i ja ....:rumenko:;)
ma nebitno je....očigledno je pogrešno shvatio post....:)

Jao, boze, koja rasprava. :roll:

**** me sideways ako ste vi normalni. Glupo je pricati o tome sta je cija zasluga, ocigledno je da oba pola ucestvuju u pravljenju dece. Sad sto su zene vise... Ugrozene, da tako kazemo, u procesu, to jednostavno nije fer, ali ***.
Alane, nemoj da siris dezinformacije. >.> Svi moraju da koriste obe hemisfere. Leva hemisfera je zaduzena za govor, jezik i obradu podataka, a desna za snalazenje u prostoru, opazanje i kreativne sposobnosti. A to su samo vise funkcije. Osim toga, moras da koristis obe hemisfere samo da bi se kretao kao sto se kreces. Da gledas, slusas i da ne razglabam dalje.
I, naravno, nikakve veze nema to sto su zene vekovima bile manje-vise potlacene i obespravljene. Ono, nisu mogle da idu u skolu. Ni da imaju pravo glasa. Ni da se istaknu na bilo koji nacin. Hej, muskarci imaju vise priznatih naucnika. xD Kroz istoriju gledano, da, imaju. I vise umetnika, i tako dalje. Situacija danas je manje-vise izjednacena, ali kako da stignemo one milenijume koje ste nam oduzeli?

Sad si pa ti ozbiljna...Tsk :roll:

...ali kako da stignemo one milenijume koje ste nam oduzeli?

Pa ništa, sad vi nas malo tlačite i izrabljujte.

Izvoli opremu:

400_F_10441378_836TB9N8udDzfSPraqvyUT2GIoCR6MC5.jpg

Inače, sve ovo me podseća na svađu jednog klinca i jedne klinke, oboje negde peti razred osnovne.

Svađaju se tako, i kaže mu ona da mu je mali, a on njoj: ''Ja ga barem imam, za razliku od tebe!'' Ova sirotica nije znala šta da mu odgovori.

Back